mac01 Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Si daca crapa in garantie, ce faci? Te duci in Rusia sa-l repari? Link spre comentariu
spik Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 La acest pret nu are cum sa fie ceva cat de cat bun! Link spre comentariu
peternan Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Vanzatorul are un magazin da acte si garantie 2 ani .In alta ordine de idei , am vazut un filmulet pe youtue cu un invertor care arata identic cu acesta DNIPR MMA 210 MINI pe care utilizatorul il supune la mari cazne inclusiv deconecteaza ventilatorul si sudeaza neintrerupt 2-3 electrozi .Bine inteles ca filmul poate fi trucat dar ma gandeam ca rusii sunt mai seriosi decat chinezii. Intrebarea am adresat-o in ideia ca cineva s-a dotat cu asa ceva si poate da mai multe referinte . Multumesc 1 Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Exista o probabilitate destul de mare ca acel aparat rusesc sa fie CHINEZESC 1000 % , doar scrisul de pe el sa fie rusesc. Cred ca cea mai buna afacere este sa-ti iei unul ieftin de la dedeman ; stii macar ca 2 ani il poti folosi linistit ; dedeman chiar acorda garantie sau daca se strica foarte des , iti dau banii inapoi Link spre comentariu
amudsen Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Mai ales ca diferenta de bani e mica..... iar pentru o garantie de 2 ani, merita. Link spre comentariu
omniprezent Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Exista o probabilitate destul de mare ca acel aparat rusesc sa fie CHINEZESC 1000 % , doar scrisul de pe el sa fie rusesc. Cred ca cea mai buna afacere este sa-ti iei unul ieftin de la dedeman ; stii macar ca 2 ani il poti folosi linistit ; dedeman chiar acorda garantie sau daca se strica foarte des , iti dau banii inapoi Sa fii convins ca e chinezesc, dar asta nu inseamna ca e rau. Asta cu ca daca se strica foarte des iti dau banii inapoi ce inseamna? Cit de des e 'des' in doi ani? Link spre comentariu
spik Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Ha, e destul si o data...sa se strice cu toate catrafusele intinse prin curte! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Perfect adevarat si posibil sa se intimple, eu chiar am patit-o! L`am luat pe albastrui si am continuat lucrul. Cind am terminat l`am reparat pe chinezu` galben si gata problema. Nu`i mare catastrofa la noi sa se intimple asta mai ales daca esti acasa. Grig Link spre comentariu
peternan Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Am luat.....DUGA DIY 240 { era sa zic teapa } La 350 RON daca sudez copertina de la balcon cu el se cheama ca am amortizat investitia .Primul impuls inainte de a-l baga in priza a fost sa-i dau capacul jos si surpriza sau nu este China venit pe filiera Ukraina . Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Surpriza era sa nu fie chinezesc, toata lumea a spus ca`i chinezesc. Grig Link spre comentariu
amudsen Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Am luat.....DUGA DIY 240 { era sa zic teapa } La 350 RON daca sudez copertina de la balcon cu el se cheama ca am amortizat investitia .Primul impuls inainte de a-l baga in priza a fost sa-i dau capacul jos si surpriza sau nu este China venit pe filiera Ukraina . O poza cu interiorul si o parere dupa sudarea copertinei, cred ca ar rezolva pariurile (chinezii fac si lucruri bune sau in "limita banilor"). Link spre comentariu
Artanis.ro Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 Salut, Vreau sa imi cumpar acest invertor, Caddy Arc 201i - ESAB. Puteti sa imi spuneti daca acest invertor functioneaza bine si cu sudura TIG? Deocamdata vreau sa il folosesc doar pe MMA, dar dupa ce imi cumpar butelie si restul accesoriilor o sa vreau sa il folosesc si pe TIG. Ma intereseaza sa functioneze bine pe ambele procedee de sudura pt ca am sa sudez in egala masura pe ambele. Cum aparatul este listat la aparatele de sudura MMA peste tot nu as vrea ca posibilitatea de sudura TIG sa fie asa...ca o optiune de marketing si el sa fie, de fapt, doar MMA. Puteti sa imi spuneti si mie ce inseamna PFC si daca acest aparat de sudura are asa ceva? Merci mult Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 (editat) http://www.newark.com/pdfs/techarticles/onSemi/PowerFactorCorrectionHandbook.pdf https://www.power.com/sites/default/files/product-docs/an53.pdf Editat August 13, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Artanis.ro Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 http://www.newark.com/pdfs/techarticles/onSemi/PowerFactorCorrectionHandbook.pdf Merci, am gasit si aici. Link spre comentariu
Artanis.ro Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 Salut,Vreau sa imi cumpar acest invertor, Caddy Arc 201i - ESAB. Puteti sa imi spuneti daca acest invertor functioneaza bine si cu sudura TIG? Deocamdata vreau sa il folosesc doar pe MMA, dar dupa ce imi cumpar butelie si restul accesoriilor o sa vreau sa il folosesc si pe TIG. Ma intereseaza sa functioneze bine pe ambele procedee de sudura pt ca am sa sudez in egala masura pe ambele. Cum aparatul este listat la aparatele de sudura MMA peste tot nu as vrea ca posibilitatea de sudura TIG sa fie asa...ca o optiune de marketing si el sa fie, de fapt, doar MMA.Puteti sa imi spuneti si mie ce inseamna PFC si daca acest aparat de sudura are asa ceva?Merci multAm găsit, are PFC, aștept cu interes răspunsul la celelalte intrebări legate de acest aparat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum