Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie invertor

XAN77

Postări Recomandate

Vanzatorul are un magazin da acte si garantie 2 ani .In alta ordine de idei , am vazut un filmulet pe youtue cu un invertor care arata identic cu acesta  DNIPR MMA 210 MINI  pe care utilizatorul il supune la mari cazne  inclusiv deconecteaza ventilatorul si sudeaza neintrerupt 2-3 electrozi .Bine inteles ca filmul poate fi trucat dar ma gandeam ca rusii sunt mai seriosi decat chinezii. Intrebarea am adresat-o in ideia ca cineva s-a dotat cu asa ceva si poate da mai multe referinte . Multumesc 1

Link spre comentariu

Exista o probabilitate destul de mare ca acel aparat rusesc sa fie  CHINEZESC 1000 %  , doar scrisul de pe el sa fie rusesc.

Cred ca cea mai buna afacere este sa-ti iei unul ieftin de la dedeman ; stii macar ca 2 ani il poti folosi linistit ; dedeman chiar acorda garantie 

sau daca se strica foarte des , iti dau banii inapoi 

Link spre comentariu

Exista o probabilitate destul de mare ca acel aparat rusesc sa fie  CHINEZESC 1000 %  , doar scrisul de pe el sa fie rusesc.

Cred ca cea mai buna afacere este sa-ti iei unul ieftin de la dedeman ; stii macar ca 2 ani il poti folosi linistit ; dedeman chiar acorda garantie 

sau daca se strica foarte des , iti dau banii inapoi 

Sa fii convins ca e chinezesc, dar asta nu inseamna ca e rau. Asta cu ca daca se strica foarte des iti dau banii inapoi ce inseamna? Cit de des e 'des' in doi ani?

Link spre comentariu

Perfect adevarat si posibil sa se intimple, eu chiar am patit-o!

L`am luat pe albastrui si am continuat lucrul.

Cind am terminat l`am reparat pe chinezu` galben si gata problema.

Nu`i mare catastrofa la noi sa se intimple asta mai ales daca esti acasa.

Grig

Link spre comentariu

Am luat.....DUGA DIY 240   { era sa zic teapa }  La 350  RON daca sudez copertina de la balcon cu el se cheama ca am amortizat investitia .Primul impuls inainte de a-l baga in priza a fost sa-i dau capacul jos si surpriza  sau nu  este China venit pe filiera Ukraina .

Link spre comentariu

Am luat.....DUGA DIY 240   { era sa zic teapa }  La 350  RON daca sudez copertina de la balcon cu el se cheama ca am amortizat investitia .Primul impuls inainte de a-l baga in priza a fost sa-i dau capacul jos si surpriza  sau nu  este China venit pe filiera Ukraina .

O poza cu interiorul si o parere dupa sudarea copertinei, cred ca ar rezolva pariurile (chinezii fac si lucruri bune sau in "limita banilor").

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut,

Vreau sa imi cumpar acest invertor, Caddy Arc 201i - ESAB. Puteti sa imi spuneti daca acest invertor functioneaza bine si cu sudura TIG? Deocamdata vreau sa il folosesc doar pe MMA, dar dupa ce imi cumpar butelie si restul accesoriilor o sa vreau sa il folosesc si pe TIG. Ma intereseaza sa functioneze bine pe ambele procedee de sudura pt ca am sa sudez in egala masura pe ambele. Cum aparatul este listat la aparatele de sudura MMA peste tot nu as vrea ca posibilitatea de sudura TIG sa fie asa...ca o optiune de marketing si el sa fie, de fapt, doar MMA.

Puteti sa imi spuneti si mie ce inseamna PFC si daca acest aparat de sudura are asa ceva?

Merci mult

Link spre comentariu

Salut,Vreau sa imi cumpar acest invertor, Caddy Arc 201i - ESAB. Puteti sa imi spuneti daca acest invertor functioneaza bine si cu sudura TIG? Deocamdata vreau sa il folosesc doar pe MMA, dar dupa ce imi cumpar butelie si restul accesoriilor o sa vreau sa il folosesc si pe TIG. Ma intereseaza sa functioneze bine pe ambele procedee de sudura pt ca am sa sudez in egala masura pe ambele. Cum aparatul este listat la aparatele de sudura MMA peste tot nu as vrea ca posibilitatea de sudura TIG sa fie asa...ca o optiune de marketing si el sa fie, de fapt, doar MMA.Puteti sa imi spuneti si mie ce inseamna PFC si daca acest aparat de sudura are asa ceva?Merci mult

Am găsit, are PFC, aștept cu interes răspunsul la celelalte intrebări legate de acest aparat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări