spik Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Tot ce este in curent continuu sudeaza bazic! GrigE, uite ca Telwin force 165 nu poate suda cu bazici! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 (editat) Eu am o vorba, tu ai dreptate si eu am liniste. Vrei sa vezi ca pina la urma se poate suda cu o sirma goala cu un invertor chinezesc? Nu grozav da poti pune un cordon . Si aia am reusit eu , nu un sudor. Si nu cu unu , cu 2 diferite . La Miller nimeni nu`si bate capul sa scrie ca merge cu bazici, e scula industriala pentru lucrari usoare , alea se fac in general cu bazici. E subinteles ca merge . Versiumea STI are mai multe reglaje , displai si bineinteles alt pret. I-weld acela nu`i Miller, daca vrei scula profi iei Miller sau restul gastii pe care ai scris`o. I-weld acela imi aminteste de i-schweissen pe care`l am eu. Sa nu mi`o luati in nume de rau, merita o chinezarie la pret mic daca ai garantie 2 ani la ea, esti amator si nu dai peste 6-700 lei. Daca insa treci de 1300 lei atunci mai stringe si ia ceva bun. Grig Editat Februarie 18, 2016 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Vizitator Anca-Elena Milosteanu Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 3:23 Jasic Technologies - An IntroductionKarl Wilkinson Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Miller SI160 poate suda cu bazic fara probleme. Nu se merita banii in plus pentruSTI 160(doar daca vreti sa lucrati in TIG). Totusi si Miller la gama asta SI si STI au mai umblat la componente pe ici pe colo. Totusi este lucrat destul de bine (componente tht) deci servisul este destul de facil. Au o mica buba- driverul este cu IR2110-, au renuntat la traf driver cum era in modelul mai vechi(GOLD-STAR , GOLD-SEAL). Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 E, uite ca Telwin force 165 nu poate suda cu bazici! Asta i-mi confirma ca inca nu m-am "dilit" adica tot asa credeam si eu, de fapt eram convins, insa in urma citorva discutii de pe aici am incercat din nou cu alt 165 si merge!! este vorba de modelele fara bobina...., cum am spus eram perfect convins ca acestea nu merg cu bazici, am probat nu pe vorbe, ca acum sa constat ca de fapt merg..., probabil ca sa mai "umblat" la partea de comanda pentru ca astfel nu-mi explic....., asta nu inseamna ca nu mai sint aparate care nu sint capabile sa sudeze cu bazici, stiu sigur ca am mai intilnit insa nu le-am "contabilizat", este vorba de invertoare de sudura in curent continuu bineinteles. Astfel de dicutii am mai avut si despre aparate fara functia Tig si anume ca nu pot suda Tig, asa a fost cu un aparat in trecut care ma derutat si de care nu-mi amintesc insa acum mi-am dat seama ca totusi astfel de aparate pot suda Tig.... Link spre comentariu
spik Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Este vorba de un Telwin Force 165 cumparat acum 6 ani.Nu am reusit sa sudez cu bazici de 2,5 "neam"!In rest amicul care il detine sudeaza fara probleme cu rutilici de 2,5. Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 (editat) Exact cum am spus, asta stiam si eu despre acest Force 165, ca nu merge cu bazici, insa dupa ultimele probe am aflat ca de fapt merge. Probat de mine atit in trecut, cind nu mergea, cit si acum cind a mers. Editat Februarie 19, 2016 de nickrvl Link spre comentariu
gi0 Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Cred ca ma voi rezuma la acest invertor ... http://www.magazin-unelte.ro/cumpara/aparat-sudura-solter-cott195se-7751725 Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Le stiu a fi Ok insa partea cu 200A nu e de loc in regula dar daca asa e trendul cu aparatele "de dincolo" probabil ca se conformeaza si acestia, oricum acei 200A sint fortati, trebuia sa-l limiteze la maxim 160A sau 150A.... Link spre comentariu
gi0 Postat Februarie 20, 2016 Partajează Postat Februarie 20, 2016 Am inteles ca este construit de Black & Decker . Asa a afirmat cel de la magazin . Link spre comentariu
sonyjvcro Postat Februarie 21, 2016 Partajează Postat Februarie 21, 2016 Cred ca cei de la magazin nu sunt informati corect ; Black and Decker are brandul Stanley pentru aparatele de sudura care la randul sau este produs de Awelco italia ; deci Awelco italia produce invertoarele Stanley care la randul lor fac parte din grupul Black and Decker Verifica-ti si mesageria privata , ti-am trimis un mesaj Link spre comentariu
gi0 Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Ok , am vazut mesajul , este cel referitor la un Lincoln ? Cu stima . Link spre comentariu
Vizitator orban Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 Am o intrebare ,daca a lucrat cineva cu aprate de la BWE comercializat de echipamentesudura Galati ? Link spre comentariu
Vizitator dan_ion Postat Februarie 24, 2016 Partajează Postat Februarie 24, 2016 (editat) Bendis Welding Equipment SRL ( prescurtat BWE ) este firma care detine site-ul din Galati ; deci numele aparatelor BWE ar veni de la prescurtarea firmei galatene care detine acel site ; in marea majoritatea marcile astea romanesti aparute peste noapte sunt de fapt produse chinezesti branduite cu numele celui care le comanda chinezul iti scrie pe aparat ce vrei tu Oricum am studiat 5 min " Brandul " si trebuie sa recunosc ca si-au tras si un site international bwe-group.com , care arata destul de interesant realizat , dar nu ne da nici o adresa , nimic despre o locatie sau sediu ......... in afara de niste adrese de mail care acopera aproape toata planeta Dar dupa o interogare de DNS , site-ul: bwe-group.com apare inregistrat tot de de firma din Galati , Romania : Registrant Organization: Bendis Welding Equipment SrlRegistrant Street: Str. Regiment 11 Siret, Nr. 37-eRegistrant City: Galati Nu mi-au facut o impresie prea buna cu site-ul ala care cica vinde in lumea intreaga dar care nu are o adresa de contact sau un sediu Nu stiu ce origine au acele aparate , daca sunt chinezesti sau nu , daca sunt ok sau proaste ; cred ca cel mai bine ar fi sa suni si sa-i intrebi unde sunt produse , si daca iti pot da cateva poze cu interiorul aparatului ; aparatele lor minune au preturi asemanatoare cu lincoln sau esab , miller ; nu stiu daca si la calitate se aseamana ; Vad ca au si miller pe site , eu personal iti recomand sa alegi miller, daca vrei neaparat sa cumperi de la ei sau esti din galati ; daca nu, ia-ti Lincoln Vezi ca s-a vorbit destul de mult despre Lincoln pe forum si nu prea s-au spus pareri negative ; Iti recomand sa citesti si aici : http://www.elforum.info/topic/112637-invertor-de-sudura-marci-consacrate-producatori-de-renume/ Editat Februarie 24, 2016 de dan_ion Link spre comentariu
Vizitator orban Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Am achiziţionat invertorul BWE Tig-160 merge bine am topit ciţva electrozi bazici nu a intrat protecţia l-am foţat chiar cu dim 5 ,sunt făcute în Suedia mai revin cu amănunte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum