Elservius Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) Într-adevăr se vede foarte bine transformatorul driver (dacă nu cumva este cel de la sursa auxiliară) lângă releul de soft start. Invertorul ăsta - după părerea mea - mai are și marele avantaj că este complet analogic, chiar dacă, probabil pentru reducerea costurilor, i-a mai fost simplificată schema; cel puțin ar trebui să fie ușor și ieftin de reparat. Cel mai mare dezavantaj pe care consider eu că îl are este acela că are nevoie de o tensiune corectă de alimentare pentru a suda bine, în special cu bazici. Editat August 19, 2023 de Elservius Completare Link spre comentariu
doru3160 Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Ar fi interesant de aflat daca au pastrat configuratia de fabricatie, sau intre timp au constatat ca merge si fara drosel sau chiar numai cu 2 conzi in loc de 4.... Link spre comentariu
BRANCA Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) Exact aia mă întrebam şi eu,nu cumva l-au "îmbunătăţit"??Serios arată prea bine la banii ăia! doru3160.E o problemă cu startul de protecție la astea deoarece spațiul e f limitat în interior de regulă.Merge şi pe exterior dar... Editat August 19, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Merge foarte bine si fara soc pe iesire... Link spre comentariu
Elservius Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) Domnule BRANCA, eu unul cel puțin nu am auzit vreodată de invertor MMA fără soft start. Editat August 19, 2023 de Elservius Link spre comentariu
Elservius Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) Ce ziceți domnule Doru, v-ați hotărât să comiteți "aroganța" de care pomeneați ieri și să aflăm cu toții dacă cei de la Dante (nu Alighieri) au fost consecvenți în păstrarea configurației acestui invertor? Editat August 19, 2023 de Elservius Link spre comentariu
asterix196803 Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) Detalii Parkside PIFDS 120 A1 https://www.youtube.com/watch?v=zVG5_iLBAOA https://www.youtube.com/watch?v=6StCzASvrVw Editat August 19, 2023 de asterix196803 Link spre comentariu
Elservius Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 (editat) Domnule Doru dacă ar fi să nu îl mai dați retur poate că ar fi un lucru bun; nu știu în ce măsură se mai găsesc acum invertoare de felul ăsta la un preț atât de atrăgător. Domnule @asterix196803mulțumim mult pentru clipuri. Chiar arată bine la interior mig/mag-ul de la Lidl ținând cont de cât costă; și mai are și drosel pe ieșire ( una din multele mele "păsărici")... Editat August 19, 2023 de Elservius Completare Link spre comentariu
modoran Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Acum 2 ore, Elservius a spus: Într-adevăr se vede foarte bine transformatorul driver (dacă nu cumva este cel de la sursa auxiliară) lângă releul de soft start. Invertorul ăsta - după părerea mea - mai are și marele avantaj că este complet analogic, chiar dacă, probabil pentru reducerea costurilor, i-a mai fost simplificată schema; cel puțin ar trebui să fie ușor și ieftin de reparat. Cel mai mare dezavantaj pe care consider eu că îl are este acela că are nevoie de o tensiune corectă de alimentare pentru a suda bine, în special cu bazici. Trafo driver e pe sub radiatoare, ăla din poza e sursa mica. Eu am aparatul de vreo 4 ani, posibil sa nu mai fie la fel in ziua de azi, rămâne de văzut. Tot în jur de 400 lei a costat și atunci. Acum 2 ore, Elservius a spus: Într-adevăr se vede foarte bine transformatorul driver (dacă nu cumva este cel de la sursa auxiliară) lângă releul de soft start. Invertorul ăsta - după părerea mea - mai are și marele avantaj că este complet analogic, chiar dacă, probabil pentru reducerea costurilor, i-a mai fost simplificată schema; cel puțin ar trebui să fie ușor și ieftin de reparat. Cel mai mare dezavantaj pe care consider eu că îl are este acela că are nevoie de o tensiune corectă de alimentare pentru a suda bine, în special cu bazici. Trafo driver e pe sub radiatoare, ăla din poza e sursa mica. Eu am aparatul de vreo 4 ani, posibil sa nu mai fie la fel in ziua de azi, rămâne de văzut. Tot în jur de 400 lei a costat și atunci. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Ma uitam la placa celui de la lidl. Are loc pe placa de doi condensatori, dar au montat doar unul de 680uF. Doi de 470uF era prea scump. Cine stie ce au modificat si in asta de a costat 400 lei acum 4 ani, ca sa mentina pretul. Link spre comentariu
Elservius Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Domnule Doru, eu zic că puteți căuta o geantă de transport și pe la magazinele chinezești; s-ar putea să găsiți la un preț bun una de calitate suficient de bună. Domnule @modoran, mulțumesc pentru precizări. Link spre comentariu
Elservius Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Domnule Doru, nu am link-uri și nici nu mă pricep să pun. Dar știu că în orice oraș mai măricel trebuie să fie cel puțin un magazin chinezesc aproape cu de toate. Afară numai de situația dacă doriți ceva geantă mai specială. Acum mă gândesc, poate găsiți chiar la eMag. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Daca te referi la bazar sau e gros,avem, dar cu chinejii stam prost...nu prea sunt. Nu pot cumpara de ex de la emag, pt ca desi dau cotele exterioare, nu arata ce compartimentari are, daca are. Deci ma trezesc ca are cote, dar nu incape. Un exemplu de prezentare la emag. Nu vezi interiorul. https://www.emag.ro/cutie-de-scule-stuffix-din-plastic-rezistent-negru-galben-43x25x24-stx-237/pd/DRJR2JMBM/?ref=fav_pd-title Link spre comentariu
BRANCA Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Parcă la Dedeman am văzut cutii de genul pus anterior. Link spre comentariu
PavelR Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 nu recomand genul asta de cutie , pare spatioasa pana cand incerci sa pui ceva in ea si din cauza formei nu incape mai nimic in ea sau nu se mai inchide capacul . mai utile sunt cele tip valiza , sunt unele din aluminiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum