Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie invertor

Postări Recomandate

Într-adevăr se vede foarte bine transformatorul driver (dacă nu cumva este cel de la sursa auxiliară) lângă releul de soft start. Invertorul ăsta - după părerea mea - mai are și marele avantaj că este complet analogic, chiar dacă, probabil pentru reducerea costurilor, i-a mai fost simplificată schema; cel puțin ar trebui să fie ușor și ieftin de reparat. Cel mai mare dezavantaj pe care consider eu că îl are este acela că are nevoie de o tensiune corectă de alimentare pentru a suda bine, în special cu bazici.

Editat de Elservius
Completare
Link spre comentariu

Exact aia mă întrebam şi eu,nu cumva l-au "îmbunătăţit"??Serios arată prea bine la banii ăia!

doru3160.E o problemă cu startul de protecție la astea deoarece spațiul e f limitat în interior de regulă.Merge şi pe exterior dar...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Domnule Doru dacă ar fi să nu îl mai dați retur poate că ar fi un lucru bun; nu știu în ce măsură se mai găsesc acum invertoare de felul ăsta la un preț atât de atrăgător.

Domnule @asterix196803mulțumim mult pentru clipuri. Chiar arată bine la interior mig/mag-ul de la Lidl ținând cont de cât costă; și mai are și drosel pe ieșire ( una din multele mele "păsărici")...

Editat de Elservius
Completare
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Elservius a spus:

Într-adevăr se vede foarte bine transformatorul driver (dacă nu cumva este cel de la sursa auxiliară) lângă releul de soft start. Invertorul ăsta - după părerea mea - mai are și marele avantaj că este complet analogic, chiar dacă, probabil pentru reducerea costurilor, i-a mai fost simplificată schema; cel puțin ar trebui să fie ușor și ieftin de reparat. Cel mai mare dezavantaj pe care consider eu că îl are este acela că are nevoie de o tensiune corectă de alimentare pentru a suda bine, în special cu bazici.

Trafo driver e pe sub radiatoare, ăla din poza e sursa mica. Eu am aparatul de vreo 4 ani, posibil sa nu mai fie la fel in ziua de azi, rămâne de văzut. Tot în jur de 400 lei a costat și atunci.

Acum 2 ore, Elservius a spus:

Trafo driver e pe sub radiatoare, ăla din poza e sursa mica. Eu am aparatul de vreo 4 ani, posibil sa nu mai fie la fel in ziua de azi, rămâne de văzut. Tot în jur de 400 lei a costat și atunci.

Link spre comentariu

Domnule Doru, nu am link-uri și nici nu mă pricep să pun. Dar știu că în orice oraș mai măricel trebuie să fie cel puțin un magazin chinezesc aproape cu de toate. Afară numai de situația dacă doriți ceva geantă mai specială. Acum mă gândesc, poate găsiți chiar la eMag.

Link spre comentariu

Daca te referi la bazar sau e gros,avem, dar cu chinejii stam prost...nu prea sunt.

Nu pot cumpara de ex de la emag, pt ca desi dau cotele exterioare, nu arata ce compartimentari are, daca are. Deci ma trezesc ca are cote, dar nu incape. Un exemplu de prezentare la emag. Nu vezi interiorul.

https://www.emag.ro/cutie-de-scule-stuffix-din-plastic-rezistent-negru-galben-43x25x24-stx-237/pd/DRJR2JMBM/?ref=fav_pd-title

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări