XAN77 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Vreau sa deprind aceasta indeletnicire in scopuri casnice (o poarta, bolta vita de vie, un gard etc). Apreciez ca voi avea nevoie de mai mutle ori de un sudor in urmatorii ani si prefer sa ma transform eu intr-unul. Sunt constient ca voi strica multe fiare si voi plati multi kw si binenteles nu voi face din primu proiect poarta pietonala de la curte. Tinta e sa pot suda decent, adica fara multi nervi, cu 2,5 in regim ocazional.Am pentru aceasta treaba 700 de lei, ce nu pot fi suplimentati, cu care am vazut ca ma incadrez la urmatoarele invertoare (chinezarii banuiesc):*care se lauda ca au curenti mai mari-Stern WM-180INV-Proweld MMA-140 PI-Swiss Profisonal MMA 160 (de pe sait de anunturi)-eDON MMA 200 cu mosfeti (de pe sait de anunturi)-Straus 160A (de pe sait de anunturi)*care au 80A maxim si aia la regimuri de functionare scurte 15% etc-enihel BT-IW 100-telwin force 125Poate cunoscatorii imi pot da un sfat si functie de posibilitatea repararii. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Ia-ti un Telwin ... nu e stralucit , dar e peste chinezariii ... acelea pot fi mai performante , dar sint nesigure si reparatia daca nu cu probleme , macar costisitoare ... majoritatea au 12 mosfeturi etc . Telwin-ul e docil si reparatiile banale si ieftine , eventual cauta un second mai performant decit modelul postat , pe criza asta trebuie sa gasesti cite ceva , multi posesori nu mai lucreaza , si le vind ... sigur vei primi si alte sfaturi , pune-le cap la cap si ajungi la o concluzie ... posteaza modelul la care te-ai hotarit , si ne dam cu parerea . Link spre comentariu
XAN77 Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 era perfect unu mai bun sh da sti cum e, cand ai nevoie atunci nu gasesti. Imi place modelul de la Proweld, dar nu stiu ce parere are lumea despre ele. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Trebuie vazut ce e inauntru ... multe sint placi de la 2-3 fabricanti , impachetate si botezate in fel si chip ... Italia sta bine , cred ca am vazut peste 30 de modele de placi si sasiuri ... m-as feri de chinezarii , n-am nimic cu ele , dar unele sint ciudate rau ... si mai ales sint contra celor gen Awelco - parere personala ... 700 RON e cam putin pentru ceva nou si cit de cit fiabil . Link spre comentariu
em2006 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 v. pm_________________ Link spre comentariu
XAN77 Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 ma tenteaza stern-ul, are cineva de pe forum? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Ai incredere in ce spune @em2006!Grig Link spre comentariu
philipo4you Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Dupa parerea mea ...-Proweld MMA-140 PIsau-telwin force 125Asta pentru utilizari pe linga casa.Proweld are timp de utilizare mai bun iar Telwin este destul de bine facut.Ambele se pot depana ....in caz ca va fi nevoie. Link spre comentariu
XAN77 Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Pana la urma am luat Stern, modelul WM-200INVL. Inca nu am facut probe. http://stern-austria.ro/product--invert ... 13158.html Link spre comentariu
philipo4you Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Pune o poza cu tabelul inscriptionat pe aparat, daca-i posibil. Link spre comentariu
XAN77 Postat Martie 24, 2013 Autor Partajează Postat Martie 24, 2013 poza ceruta http://i47.tinypic.com/29ycy1.jpg Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 Lasa poza aia !O sudura, impresii , ceva.Chiar daca arata rau sudura nu`i bai, e prima!Ia manual de sudura si pe el!Grig Link spre comentariu
molioa Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 sa ai noroc de el...dar asta nu era recomandat sa-l iei. Link spre comentariu
philipo4you Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 poza ceruta http://i47.tinypic.com/29ycy1.jpgDupa date ai putea sa sudezi fara prebleme cu electrozi de 3,2 mm si ai putea sa folosesti ocazional si pentru scurt timp chiar de 5 mm.Asta daca datele sunt corecte....Asa ca, pentru o utilizare ocazionala, in regim hobby/semiprofesional pare o alegere buna.Celelalte aparate, de care iti spuneam, pot suda si in regim WIG.Si cu asta ar fi posibila, teoretic, sudura wig cu brener cu robinet. Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 24, 2013 Partajează Postat Martie 24, 2013 poza ceruta http://i47.tinypic.com/29ycy1.jpg..................................Celelalte aparate, de care iti spuneam, pot suda si in regim WIG.Si cu asta ar fi posibila, teoretic, sudura wig cu brener cu robinet.Orice sursa de sudura in curent continuu pentru electrozi inveliti poate suda Wig/Tig cu amorsare prin scaparare..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum