realconstruct Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Buna ziua tuturor,am un Wil85 care afiseaza F12. Am verificat panoul de comanda care este bun ( verificat pe alta placa de baza) , firele de legatura intre placi sunt bune, nu exista oxizi pe fise, am masurat piesele de pe placa de baza care duc de la mufa la procesor si memorie nu am gasit nimic defect.Va rog sa ma ajutati cu alte sfaturi pentru a putea repara placa. Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Curios este ca f12 face referire la paca de sus. Verifica si placa de baza daca zici ca ai probat la alta,macar stai linistit ca nu este o problema de contact la vreo mufa. Link spre comentariu
pisic Postat Martie 30, 2013 Partajează Postat Martie 30, 2013 Daca nu ai rezolvat , am un wil 85 functional in atelier. Link spre comentariu
realconstruct Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Va multumesc am rezolvat. Dupa multe teste si verificari intre placa defecta si placa noua am tra concluzia ca este procesorul. L-am schimbat si placa a functionat OK. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum