florindepenatorul Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Am un DVD recorder cu hdd Samsung HR 734. Intr-o zi l-am pus in calculator (are conexiuni ATA), si am vrut sa copiez pe el niste filme, desene animatae , etc. l-am formatat in NTFS, si i-am sters softul, si cand l-a pus din nou in dvd mi-a dat eroare. As avea nevoie de softul de la acest apatrat, ma refer la softul care a fost initial pe hdd. va rog daca ma puteti ajuta. multumesc mult Moderator edit: Modificat titlul , ca sa fie mai inteligibil si la subiect Link spre comentariu
mastodontu Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 ai reverificat toate conexiunile? jumperii? ce model de hdd este ? incearca sa il formatezi cu hirensboot. Link spre comentariu
worker Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 cauta in meniul DVD-ului sa formatezi HDD-ul.Este posibil sa aiba aceasta optiune ca la DVR. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Banuiesc ca DVD-ul asta vrea partitia FAT 32 Link spre comentariu
elmar Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 cred ca nu poate intra in meniu....daca a sters hhd...? Link spre comentariu
worker Postat Martie 27, 2013 Partajează Postat Martie 27, 2013 in principiu trebuie sa se poata.La PC daca ai HDD-ul formatat nu mai intra in bios?Eu zic ca da, asa ca si la DVD trebuie sa se poata.Valabil si la DVR-urile pentru supraveghere video. Link spre comentariu
Vizitator zaris Postat Aprilie 11, 2013 Partajează Postat Aprilie 11, 2013 salutari!am o intrebare? ce dvd-uri imi puteti recomanda ca sa pot inregistra filmele de pe HDD pe dvd disc?am luat cateva modele de pe piata si nu mi le accept.merci.astept cu interes un raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum