Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere schema invertor

dj elektro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

17

• dj elektro

14

• ratza

3

• almarghi

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sau asa:post-15007-139829603147_thumb.pngConfiguratie simpla si eficienta, si ieftin pe deasupra, se poate obtine relaxat 300W cu o pereche de mosfeti, pentru putere mai mare nu trebuie decat sa se adauge inca o pereche de MOS. Traful poate fi unul banal de retea cu primar de 220 si 2 secundare de 12Vca la puterea de interes.

Link spre comentariu

Nu mi-ai raspuns la intrebare, ce anume alimentezi cu el? ar putea fi important tocmai de aia intreb. PS: La 600W putere utila pe iesire si admitand un randament de ~80% consumul de pe acumulator va fi de aproximativ 60A.

Link spre comentariu

Atunci ai apreciat ok cei 600W, cam atat ai avea nevoie ca sa acoperi consumul despre care vorbesti. Am intrebat si deoarece vroiam sa stiu daca consumatorii au ceva de protestat impotriva formei de unda dreptunghiulara dar se pare ca nu. Va fi suficient cate 2 perechi de mosfeti, revin mai tarziu cu schema revizuita si apoi cu cablaj proiectat pentru ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări