1987 Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Salut. Am un stick de 32gb care s-a busit la o petrecere printr-un mod neplacut. Cineva a reusit sa dea cu mana peste el si la indoit putin, cand a fost lovit s-a blocat si muzica de pe el si acuma mi-l vede ca 2233 PRAM device, practic nu mai detin controlul la el cu niciun soft. Am incercat cu hp format tool dar nimic, softurile nu mai fac fata. As dori sa stiu daca se poate repara contracost la cineva in Bucuresti. Mi-l vede orice laptop/pc dar nu-l pot accesa deloc. Sper sa existe persoane care mananca stickuri pe paine . Link spre comentariu
porscheg Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Nu exista mancatori de stick-uri pe paine. Exista defecte de stick care de obicei nu se prea rezolva fiind foarte compact. Daca a fost lovit si s-au rupt doar contactele interne intre mufa si electronica ar putea avea sanse de reparatie insa si asta este indoielnic dat fiind faptul ca e migalos si valoarea stick-ului contra timp pierdut si migala reparatiei nu este o operatie rentabila. Poate alti colegi sa fi auzit de vreun Merlin vrajitor mancator de stick-uri. Link spre comentariu
1987 Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Astept si alte pareri mai serioase. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Daca pe USB ti-l vede inca (chiar daca e altceva) inseamna ca exista comunicatie intre el si PC.Posibil pini deformati ce fac scurt,o parte di n pini smulsi din lipituri sau exfoliat trasee pe placa,lipsa ceva alimentare pentru flash-uri etc.Daca el nu-si poate citi firmware-ul adica softul lui din flashul aferent,apare ca altceva.Posibil sa fie vorba de Phison 2251-33.Cauti datasheetul verifici din cauza socului mecanic sa nu fie pini deformati apoi alimentarile de 3,3 si 1,8V cam astea sunt apoi verifici continuitatea intre controler si memoriile flash.edit.Acum am vazut mesajul tau anterior.Ce nu-ti pare serios la ce a spus porscheg?Daca-l remarcam initial nu ma "oboseam" sa scriu atat si daca tot am scris mesajul il las asa,insa imi cam vine sa-l sterg. Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Da ce are stick-ul ala asa special de vrei sa il repari?Crede-ma pe cuvant ca nu merita bataia de cap. Link spre comentariu
1987 Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Da ce are stick-ul ala asa special de vrei sa il repari?Crede-ma pe cuvant ca nu merita bataia de cap.Este de 32gb si nu vreau sa-l pierd ca nici ieftine nu sunt. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 daca doriti sa il reparati trebuie sa il desfaceti sa vedeti ce anume sa defectat ...o depanare "soft" nu cred ca e posibila...cel mai sigur ,ceva hardware sa defectat la el ...daca va pricepeti puteti incerca sa-l reparati ...eu nu stiu ce ideii va putem da?! ...daca spuneti ca a fost deformat fizic...vi sa spus ca ar putea fi traseie intrerupte (daca aveti noroc ...ar putea fi o intrerupere la cei 4 pini ai mufei usb) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum