Selena Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Poate prezinta interes o carte din anii '40 despre pescuit, un fel de manual: http://digitool.dc.bmms.ro:8881/R/M62IQ ... on_id=1404 Link spre comentariu
Vizitator perise Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Niste informatii cu locuri , ca tot vine primavara ? ______________ Cursuri cosmetica Link spre comentariu
Vizitator kpkp Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Este corect? Aveți astfel de informații. Așteaptă cu nerăbdare să actualizarea. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 lacul mostistea se intinde pe o suprafata de peste 200ha.nu este cu plata,comuna manastirea sate:coconi si sultana.la 60km de bucuresti spre sud (dunare)sa va tineti bine cu sculele(lansete,undite)am o casa in zona aceasta la 100m distanta de balta,va invit.fir intins... Link spre comentariu
morocanosul Postat Martie 1, 2014 Partajează Postat Martie 1, 2014 Si eu sunt pescar(doar amator),dar prefer sa pescuiesc in locuri neamenajate,in natura, nu in crescatorii! Oricum,pentru cei "virusati",este o adevarata placere! Am prieteni care,desi pescuiesc,nu le place pestele! Nu stiu ei ce pierd! Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Am prieteni care,desi pescuiesc,nu le place pestele! Nu stiu ei ce pierd! Si eu iubesc pescuitul dar la fel ca prieteni tai nu-mi place sa curat si sa mananc peste,cand prind(mai rar ) vecini sant in sarbatoare . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 cu alte cuvinte.....? Link spre comentariu
capabilu Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Vreti pescuit adevarat la CRAP ?Canalul 5 - Gura portitei . Dar nu e accesibil oricui !!!!! Link spre comentariu
bratueduard Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Vreti pescuit adevarat la CRAP ?Canalul 5 - Gura portitei . Dar nu e accesibil oricui !!!!! [like].... chiar ca.cel mai mare peste acolo a avu 11cm.(dar eu nu prind pesti mari) Link spre comentariu
capabilu Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Vreti pescuit adevarat la CRAP ?Canalul 5 - Gura portitei . Dar nu e accesibil oricui !!!!! [like].... chiar ca.cel mai mare peste acolo a avu 11cm.(dar eu nu prind pesti mari)Probabil esti obisnuit la Seimeni ,la apa calda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum