Vizitator laureti30 Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 buna,un sfat va rog...,masina ia apa si pe urma motorul merge 2 secunde la turatie mare,si atat(nu mai face nimic,dupa 5 min mai merge motorul 2 secunde si din nou pauza),am verificat motorul,taho.....triac...sunt bune, Link spre comentariu
vasile eugen Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Vedeti tubulatura de la cuva spre pompa.Este cazuri cind se face depuneri de calcar. Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Turatie mare...adica se comporta ca si cum ar fi triacul in scurt sau turatie de centrifugare?Da jos motorul, alimenteaza (ar fi bine sa ai un variator de aspirator) si vezi daca tahogeneratorul genereaza curent, asa este cel mai sigur ca motorul este bun. Link spre comentariu
Vizitator iliecacaciosu Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 tahometru defect s-au cu atentie ai 2 rezistente pe placa electronica tip smd .urmaresti firele tahometrului pana la placa electronica si deacolo cablajul ........ Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 am verificat mai toate...azi am inlocuit placa electronica si functioneaza normal....va multumesc.... Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Ai cuparat placa noua sau sh Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 noua ,de la aswo cluj...166 lei fara TVA(am vazut ca si tu ai cont...),nu stii un site cu piese de expresoare cafea? Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Ce marca e aparatul? Poti folosi numai partea de sus . http://www.piese-espressor.ro/index.php ... uct_id=795 Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 aparatul este GEM(mec),da imi trebuie numa partea de sus,multumesc.... Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Cu placere si altadata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum