Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIFUZOR BM 10"

Vizitator me_gaton

Postări Recomandate

• Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sandu_alex_999

10

• adi_0106

7

• cipa_maria

7

• Extasy2525

4

logitech-ul asta se aude cel mai bine dintre toate sistemele de calculator (cel putin ascultate de mine ).Dar are un pret exagerat ! :rolleyes: Cu 16 mil poti face ceva in regim Diy, sau mai pui ceva bani si iti iei ceva mai hi-fi ! :yawinkle:

Link spre comentariu

ala nu e logitech z5500 nici daca ma omoara cineva acum...ala e un woofer normal facut de cineva sau cumparat dar nu e z5500-ele v-am mai zis am desfacut eu unul si asa arata incinta ca in prima poza..e bass reflex cu cot si e fffff mare tubul si pt ultima oara e dif normal nu e radiator pasiv :finga: :finga: :finga: :toimonster: :toimonster: :toimonster:

Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

asa stiam si eu,la cum suna oala aia,la banii aia suna mai bine sistemul ala altec 641 daca il stiti,4.1 100w pe subwoofer si 40w pe satelit,oricum nu isi merita banii sistemul parerea mea...si apropo nu are 188w are 150w muzicali pe subwoofer si 50w pe satelitiasa ca ce mai ziceti baieti?se mai merita?

Link spre comentariu

pt cine se uita la cat e incinta de la wooferul din poza ala cu "radiator pasiv" si la ala cu reflexul mare sa imi zica mie unde bagi u radiator pasiv intr-o incinta din aia cand reflexul e aproape la margiea din fata a cutiei :toimonster: chiar si daca ar fii radiator pasiv pun pariu ca reflexul din spatele difului propriu zis nu ar fii in prima incinta care ar trebui sa fie inchisa ermetic :smt021 :smt021 :smt014 deci sa fim oameni seriosi.......acolo mai trebuie sa fie si 6 amplificari si o sursa pe treaba ei....oricum e separat de sursa ...eu am vazut numai incinta difului dar probabil in viitorul apropiat am sa desfac si partea din spate si am sa ma holbez si pe acolo vro juma' de ora :smt003 P.S. astept alte comentarii :yawinkle: :smt001

Link spre comentariu

me_gaton ce mai pot zice?costa fff mult front panet sau control panel fiind unsasi procesoru de sunet decat toate celelalte piesele si eu as da banii aia daca i-as avea si nu as avea ce face cu ei ca in casa arata si bine si se aude destul de bine pt o camera de bloc ...sincer numai pt design nu prea merita ..defapt nu merita deloc!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

si ca sa fie treaba treaba ca nu ma pot abtine :finga: se vede clar ca nu e logitech la ala scrie in fata pe palnia difului si nu e umflata asa in fata e bagata in spate ca orice woofer care sunt mai nou la magazin , membrana la logitech e din cauciuc nu din burete ieftin (ca se rupea la felul in care se mishca) la logitech gratarul din tafa se prinde cu 4 suruburi de 5 cu imbus si la asta se vede clar ca e prindere de plasa normala cu cleme de plastic.MAI ARE CINEVA NELAMURIRI?????????

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări