Blak Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Hertz ML5400D ... dif de 21" 120 litri... Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Am si eu un difuzor ceva de genu ala da e de 30cm tot woofer si in cartea technica scrie ca are nevoie de o incinta de 54.23 litri ....acum nush ce sa zic nu o fa mai mare de 30 de litri ca s-ar putea sa sune ca o boxa facuta din un vas de w.c. spre exemplu majoritatea ati auzit sau vazut logitech z5500 digital are o incinta cam de 24 de litri si cine a auzit cum se aude... :supz: :supz: :supz: :prayer: :prayer: in fine ...nu exagera cu incinta si cat despre amplificare cumpara sau fa ceva de vro' 200w macar ca la alea l-e trebuie curent mare mare si mult :smt003 :smt003 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 spre exemplu majoritatea ati auzit sau vazut logitech z5500 digital are o incinta cam de 24 de litri si cine a auzit cum se aude...si tu crezi ca incinta face tot la logitechul ala ?stii ca are membrana pasiva ? si ca difuzorul este mai mic si ascuns in cutie ? nu stii - iti zic eustii de care procesari au sistemele asta 5.1 ?? nu stii - iti zic eustii ca difuzoarele alea sunt pt subwoofer - si chiar daca au doar 6.5" redau frecvente foarte joase (intr-adevar la un SPL mic) ?? Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 adi_0106 ai dreptate...ptr ca fiecare firma au difuzoare diferite,de exemplu ala de la logitech z5500 e de 25cm si are o incinta de vreo 40l sau mai mult...cred oricum se aude smecher,nu stiu daca se merita banii ma refer pret/calitate,dar pretul este mai mult ptr designul lui nu ptr sunet...oricum sa zic ca isi merita banii...mi-as lua si eu unu...da mai incolo nu acuma:P Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Unde bagi tu radiator pasiv intr-o incinta asa mica??Si daca chiar nu stiai la o incinta cu radiator pasiv nu se pune reflex stupid.... si vorbesc la modul cel mai serios si despre procesorul de sunet care il foloseste Logitech z5500 numi foloseste ca am o placa de sunet Audigy 4 care imparte absolut tot si sateliti la acel sistem caraie la un nivel ridicat de volum de ii ia draq asa cu tot cu procesarea lui audio!!!! Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Me_gaton daca ar avea 40 de litri cum spui u ar avea amplificare in radiator asai???????????????????????????????????????????daca stai sa ne gandim Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Sandu_alex_999 esti simpatic ...... imi placi ca accepti provocarea ei bine - sa stii ca subul de la z5500 este un band-pass 6 .... camera din fata difuzorului are membrana pasiva iar cea din spate are bass-reflex membrana pasiva este de 8" iar difuzorul de 6.5" zicea me_gaton ca diful e de 10" - ha ha ha - masca membranei pasive are 25 cm (10") Sandu_alex_999 vezi ca este pe undeva pe forum o poza cu subwooferul in cauza ..... si se vede exact membrana pasiva promit ca o caut eu si ti-o arat ..... ca sa te lamuresc Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Si ca sa nu mai facem confuzii de genu radiator pasiv si volum de 40 de litri :toimonster: am un prieten f bun care sta la 3 blocuri de mine si are un astfel de sistem si am reusit sa il conving sa ma lase sa desfac wooferu si iti zic sigur ca nu e radiator pasiv si nici incinta de 40 de l mai mult e difuzor normal cu un magnet de vro 18cm diametru si o incinta de aprox 30/30/30 cm ....mai analizeaza odata cand zici radiator pasiv ca acolo trebuie volum mare si in nici un caz nu ai sa vezi o astfel de incinta sa aibe si bass-reflex :goodman: bye si succes in continuare Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 atunci sa zicem ca poate sunt mai multe modele :partyman: :axe: nu avem de unde sa stim:-?? Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 offtopicilor =)) Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 si pana la urma cum e incinta de la logitech z5500?eu stiu ca band past 6 cum zicea cineva,este o incinta deschisa...in ambele "incinte" dar aia e deschisa doar o "incinta" cealalta au folosit un fel de aux...dupa cate am inteles dar..ziceti-mi si mie in poza asta...unde e pand past 6??? Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 23, 2006 Partajează Postat Septembrie 23, 2006 pune daca ai te rog o poza mai mare. sau chiar mai multe!!! e mica poza aia. Link spre comentariu
Vizitator me_gaton Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 asta e singura care o am cu subwooferul restul sunt cu sateliti si cu "remote control" atata...imi pare rau,astea le-am gasit si eu pe net. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 Vorbiti despre logitech-ul asta ? Link spre comentariu
FIXVID Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 cam da :finga: reclama e sufletul comertului :supz: "Subwoofer: 10” high-excursion ported driver with 6th order bass reflex enclosure" :rock: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum