Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIFUZOR BM 10"

Vizitator me_gaton

Postări Recomandate

• Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sandu_alex_999

10

• adi_0106

7

• cipa_maria

7

• Extasy2525

4

Vizitator me_gaton

pei man...iti dau vreo 50.000lei daca vrei...tu pe unde stai?sau pe unde am putea sa ne intalnim?daca vrei sa vb si ai mess...contact me_gaton ca is onlline mai tot timpul;)man sau daca ai nevoie de pexiglas ne putem combina sa luam 1mp sau daca vrei luam mai mult..ca am si eu nevoie...1mp de 5mm e 300 si ceva de mii...vezi detalii la a treia pagina...

Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00

salut ma intrebam pe unde mai exact in bucuresti stai u ?? k ma gandeam sami fac si eu un suboofer fiindca am un difuzor auto pt subwoofer DOMOTEC MS-810...si toata lumea mia recomandat incinta inchisa desi eu mi-as fi dorit un bass reflex ...ceea ce vad k ai realizat u....acuma....vreau sa-mi zici si mie cum se aude...si daca cumva...poate probez si eu difuzoru meu la tine in cutie...daca se poate sa fac si eu proba asta si o sami placa o sami fac 2 suburi dalea fiindca am 2 difuzoare.. :d

Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

man poti sa vii fara nici o suparare,eu stau in bucuresti mai exact aparatorii patriri(prima dupa big berceni spre I.M.G.B) chestia este ca asta e un difuzor de 25cm diametrul...daca si ala e de 25cm vino sunt chiar curios daca este vreo diferenta intre asta si difuzorul domotech,stiu firma ptr ca am avut si eu un subwoofer facut cu difuzorul ala si tot asa pe bass reflex incinta deci osa se auda bine teoretic....ca si difuzorul asta pe care il am eu imi zicea in caracteristicile lui ca treb sa imi fac o incinta pe compresie(inchisa) si totusi am incercat cu bas reflex si se aude exceptional,numai ca inca eu nu i-am facut amplificatorul..asta e o mica problema,eu ascult la el pe un amplif ptr probe de 6W :supz: daca ai tu un amplif de vreo 50W macar..adul si ii facem proba(PS:al meu tot pe 4 ohmi e),dif asta practic este auto...dar merge si ptr casa;)si apropo,cutia este calculata....din ochi:D...ptr ca daca foloseam programele alea de calc...imi iesea ceva f mare..de peste 100L si mie imi trebuia cam pana in 80L asta are 78L,in mare parte e calculata dupa o carte veche,dar designul e facut la ochi..sa zic asa...am adaptat unele dimensiuni..dar oricum suna excelent,abia astept sa imi fac ampliful,deci daca vrei sa ma contactezi am adresa de mess me_gaton si vb acolo sau aici...o zii placuta

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator me_gaton

sa stii ca se aude formidabil,mai putin la partea de amplificare ptr ca am incercat un amplificator pe mosfet care nu s-a facut niciodata,cred,si...nu am amplificator la el,asta e mica problema,insa in rest,suna excelent,mai bine ca Z5500:P,i-am pus si un led in gaura de bass reflex sa se aprinda atunci cand ii dau drumu sa functioneze...cam atata...si..da am vreo 78-79L dar depinde de fiecare difuzor,daca e incinta inchisa/deschisa si mie mi s-a parut potrivita incinta asta...oricum va multumesc ptr "admirare":P

Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

da man,se gasesc in magazine,la materiale pentru constructii(magazine) si costa 45-50 de mii de lei(vechi) de 2m lungime...si are 2,5cm latime...sunt din plastic pe mai multe culori sau la 90 de mii cea care imita lemnul de 5cm latime si 2,5m inaltime...acuma depinde de fiecare mag..cu preturile lui...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări