Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DIFUZOR BM 10"

Vizitator me_gaton

Postări Recomandate

Si ce crezi ca daca ii faci fante vei auzi mai bine ?EU unul nu prea inteleg de ce se complica omul...daca este la indemana o solutie simpla, de ce sa te complic ? :axe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 87
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sandu_alex_999

10

• adi_0106

7

• cipa_maria

7

• Extasy2525

4

ar putea sa incerce si o incinta TL, dar nimeni nu garanteaza ca va suna mai bine decat un br conventional, mai ales ca nu va fi proiectata dupa parametrii difului

Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

ma gandeam sa fac ceva mai complex dar..sa vad ca nu cred ca are rost sa ma complic si sunetul defapt e acelasi...sa vad ce mai gasesc..si poate ne mai sfatuim..oricum va multumesc pentru ajutor :smt003 :partyman:

Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

m-am apucat de subwoofer sa il fac si pana la urma il fac normal...uite atasez si niste poze...nu prea am avut timp de el..am facut asa...o parte azi de dim..o parte seara :weedman: mai treb sa ii pun un amplif si gata,acuma sa gasesc o schema de amplificator pe mosfet de 100w muzicali pe 4 ohmi...daca ma poate ajuta cineva :smt003

Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

am impartit in doua incintaprima incinta e de 40cm adancime pentru difuzor si a doua de 15 cm adancime pentru traf si amplificator....ai inteles acuma?vreau sa fac in el amplificator 5.1 si sa am tot in el..sa nu stau cu amplificator separat...asta e ideea dupa osa il acopar cu autocolant sau mocheta...sa vedem cu "ce i-ar sta mai bine"...salut

Link spre comentariu

aaa ... :d m-am prins si eu.. nu iti e frica de trepidatiile din subwoofer?? mai ramana pisele pe acolo dupa ce dai volumul peste 50% ??? eu am mai incercat cu 300w dar plecau piesele fara silicon pe ele.. si mai e si caldura degajata... nu prea ma incanta amplif + dif in acelasi loc... parerea mea :)

Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

poate fii si 1000w tocmai daia si am pus placa aia intre difuzor si amplificator + "nuiaua" aia pe spatele incinte sa zic asa ca sa nu vibreze...si trebuieste bine lipite piesele in primul rand..si ce zici tu cu caldura..ai putea sa pui cateva coolere pe spatele subwooferului,asta in cazul in care separi incinta difuzorului de amplificator,ca daca nu,inseamna ca nu mai trebuie sa alimentezi coolerele ca automat se invart de la aerul care il degaja difuzorul :smt003 asta daca e si difuzor capabil:P...uite osa mai atasez niste poze pe forum..daca nu se supara cineva..si cum va arata la final..dar mai dureaza ca deocamdata stau prost cu banii si nu stiu cand osa fac si amplificatorul, doi amplificatori ptr sateliti am..dar imi mai trebuie restul 3(subwoofer+spate+centru) traf am...cu timpu fac totul:P....hai..cius cius

Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

man nu stiu daca osa tremure asa cum zici tu..ca asta abia osa aibe 100w muzicali amarati...si nu cred ca osa tremure asa de tare..are 1,8 cm pall-ul si e dinala centrifugat(rezistent la umezeala si mai tapan) nu stiu ce sa zic..oricum va zis eu rezultatele la sfarsit..oricum pe alea rele nu vi le zic ce vrei sa ma fac de cacao:P..glumeam

Link spre comentariu
Vizitator me_gaton

ok,atunci osa iti trimit pe e-mail...am zis si eu asa 100w amarati..ca mai e pana la 300 cu ce ai facut tu:P...da tu cum l-ai facut pe ala de 300w care zici tu...ai poze ceva?:d

Link spre comentariu

o sa fac nijte poze... astept sa imi vina cablul de la telefon :d la felul in care am facut subul sau ampliful te referi? oricum subul nu il mai am ca nu imi placea cum se auzea dar ampliful e separat acum si merge destul de bine :)

Link spre comentariu

poi era cam ca a ta... ampliful era sus si incinta difului era una cu bass reflex (diful avea 12 inchi dar nu mai stiu ce marca) ampliful avea racire in spate cu un cooler de 220 v

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări