Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa reglabila 0.1mA-2A si 1-50V cu afisaj lcd

xragon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xragon

9

• gauss

2

• The_Reaper

2

• albasete

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Va multumesc pentru schema!Acum nu vreau sa fiu nepoliticos si imi cer scuze de spun asta: afisorul de acolo este format din segmente de 7 digiti iar eu vroiam sa pun asa ceva post-68562-139829603133_thumb.jpg cu se poate sa pun eu acest display pe schema domnului The_Reaper ?

Link spre comentariu

Nu merge ... vezi alte topicuri cu surse si voltmetre , ampermetre cu PIC , e unul si la Bazar , vinzari . De ce nu-ti place cu segmente , ca in schema ? ... apropo , numai un afisaj nu rezolva problema , orice model ar fi ... trebuie un voltmetru .

Link spre comentariu

imi place ! este frumos dar vroiam sa fac cutia cat mai estetica si de aceea am decis sa pun un lcd cine stie poate pe langa voltii si amperii cititi poate mai pun ceva simboluri! :da

Link spre comentariu

ca sa nu mai fac alt topic il folosesc pe asta! in poza alaturata este de la o sursa reglabila care iti masoara in acelsi timp V-A-W-OHM sau de la un aparat de masura?post-68562-139829606553_thumb.jpg

Link spre comentariu

am cumparat un lcd si nu ii gasesc foaia matricola acestuia:este 16x1 iar pe spate scrieMDLS16166-35MDLS16166-EHT-HV-G-LED04-12JOB: B9705229IAR PE CIP SCRIE URMATOARELE:NJU6408BFJRC 01A7003C Ma poate ajuta cineva sa gasesc foaia eu am cautat si nu prea am gasit...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări