Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Timer cu pic16f628A si LCD..(modificare soft)

costyy86

Postări Recomandate

Salutare.

Vreau sa fac un timer cu PIC16F628 si LCD 16*2, pentru o cutie cu expunere UV, am toate aceste componente, insa eu am nevoie de o rezolutie de 10 secunde, acest timer are o rezolutie de un minut...nu stiu sa modific codul sursa, este cineva amabil sa imi modifice si sa compileze cosdul sursa atasat?

Schema este Aceasta

Multumesc.

relay-timer-with-pic16f628.zip

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costyy86

6

• fratello

2

• lorik199

2

• bercioiu

1

Top autori în acest subiect

Uite-te aici, am facut eu un timer UV pentru forum tot cu 628. Are "rezolutie" de o secunda. Schema nu-mi apartine, am facut softul pentru o schema deja existenta. Are patru memorii de timpi, timpul minim 00:00:01, maxim 24:59:59.

Succes!

Link spre comentariu

Schema cu atmega8 foloseste amandoua linii ale lcd-ului?Cam am 2 display-uri 1x16 ce stau degeaba.

Da foloseste ambele lini, dar daca doreti il pot modifica sa foloseasca o singura linie.
Link spre comentariu

Apropo...in schema pe pini 14 si 15 a lui atmega8 ( cei care duc la encoder A si B), se pune cate un condensator de 20N la masa.....am omis acest lucru in schema...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări