radu022003 Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 am o lampa de stroboscop dar nu este scris pe ea care este - si care este +, v-as ruga sa ma ajutati sa aflu ce si cum. multumesc anticipat Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 22, 2006 Partajează Postat Iulie 22, 2006 din cate stiu eu - lampile de stroboscop nu au + si - ele au 3 pini - la 2 dintre ei se baga 220 V si la al treilea se da impulsul de tensiune inaltaasta nu e valabila pt toate tipurile de lampi - dar pt majoritatea asa e Link spre comentariu
radu022003 Postat Iulie 22, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2006 eu stiu ca lampa are 3 pini, cel din mijloc e amorsa, dar in schema se specifica plusul si minusul lampii, si acum eu pe care o pun pe plus si care pe minus ca e crt continuu, nu e alternativ cel care ajunge pe lampa. Link spre comentariu
pid Postat Iulie 22, 2006 Partajează Postat Iulie 22, 2006 din cate am mai vazut la lampile rusesti IFK120 (nu stiu daca asta e o regula) electrodul ( - ) e mai complex adica mai are un fel de tablita inspre metalizare pentru a face amorsarea mai usoara.repet asta e o constatare de a mea si nu poate fi luata ca regula! Link spre comentariu
Vizitator AdiTm Postat Iulie 22, 2006 Partajează Postat Iulie 22, 2006 inca o intrebare ce lampa ai de stroboscop profi sau doar lampa de la io stiu ce aparat foto....daca e in forma de U intors e cum zice PID daca e in linie faza(plusul) e langa inpuls(o dunga gri pe circumferintza in capatu lampi) si minusul e celalat Link spre comentariu
radu022003 Postat Iulie 23, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2006 intr-adevar, pid, unul din electrozi are o tablita fff mica pe el cred ca ala e totusi minusul, lampa e in forma de U intors, dar nu stiu de unde e, o am si eu de la un coleg si sincer sa fiu nici nu stiu daca functioneaza :smt003 , am pus o poza acolo, poate va ajuta la ceva, nu e prea clara, dar e tot ce am, multumesc foarte mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum