Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor pt o lampa de stroboscop

radu022003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu022003

3

• pid

1

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

din cate stiu eu - lampile de stroboscop nu au + si - ele au 3 pini - la 2 dintre ei se baga 220 V si la al treilea se da impulsul de tensiune inaltaasta nu e valabila pt toate tipurile de lampi - dar pt majoritatea asa e

Link spre comentariu

eu stiu ca lampa are 3 pini, cel din mijloc e amorsa, dar in schema se specifica plusul si minusul lampii, si acum eu pe care o pun pe plus si care pe minus ca e crt continuu, nu e alternativ cel care ajunge pe lampa.

Link spre comentariu

din cate am mai vazut la lampile rusesti IFK120 (nu stiu daca asta e o regula) electrodul ( - ) e mai complex adica mai are un fel de tablita inspre metalizare pentru a face amorsarea mai usoara.repet asta e o constatare de a mea si nu poate fi luata ca regula!

Link spre comentariu
Vizitator AdiTm

inca o intrebare ce lampa ai de stroboscop profi sau doar lampa de la io stiu ce aparat foto....daca e in forma de U intors e cum zice PID daca e in linie faza(plusul) e langa inpuls(o dunga gri pe circumferintza in capatu lampi) si minusul e celalat

Link spre comentariu

intr-adevar, pid, unul din electrozi are o tablita fff mica pe el cred ca ala e totusi minusul, lampa e in forma de U intors, dar nu stiu de unde e, o am si eu de la un coleg si sincer sa fiu nici nu stiu daca functioneaza :smt003 , am pus o poza acolo, poate va ajuta la ceva, nu e prea clara, dar e tot ce am, multumesc foarte mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări