strombi Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 As avea si eu nevoie de cartea Economia intr-o lectie scrisa de henry hazlitt in limba romana daca o are cineva stiu ca sunt colegi care au o vasta biblioteca. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Ia la tata.Am cumparat in 2006 cu 19 lei , editura: LIBERTAS PUBLISHING , dar a mai aparut o editie in 2008.E totusi putin probabil s'o mai gasesti in librarii , asa ca ... multumestete cu ce'i aici. http://www.scribd.com/doc/65608712/Henr ... r-o-Lectie Link spre comentariu
strombi Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 am gasit si eu asta dar trebuie sa te inregistrezi cu cardul nu o pot downloada. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Mai , esti culmea ! Tu de copy / paste n'ai auzit ? Select all / copy / paste , ca ... PONTA. Sau , daca esti prieten cu ... engleza , http://mises.org/books/economics_in_one ... azlitt.pdf Link spre comentariu
strombi Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 Bun copy paste dar cand ii dau paste in word imi asaza pagina aiurea incercti dvs cu o pagina copy paste in word sa vedeti cum o va afisa. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Lasa mail in PM si'ti trimit. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Sa inteleg ca nu mai esti interesat ? Link spre comentariu
strombi Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Ba da sunt interesat numai ca nu am fost online. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 OK, ai cartea solicitata. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Nu stiu cum sa va multumec pentru aceasta carte am apucat sa citesc din ea online si e foarte interesant structurata economia cu exemple cotidiene. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum