danutz- Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 salut!vreau sa fac ca proiect la fizica un generator vaan de graaf . Am vazut caum functioneaza dar intrebarea mea este din ce material este acea banda care se roteste pe acele role? Acele fire trebuie sa atinga banda? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Banda trebuie să fie din material izolator, iar periile din ceva conducător şi să se frece de bandă. Poţi pune din cauciuc, de exemplu o curea uzată de distribuţie, găseşti cu siguranţă pe la vreun service auto. Link spre comentariu
danutz- Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 am inteles multumesc mult Link spre comentariu
ratza Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Spor la construit şi să ne arăţi nişte poze cu construcţia, după ce va fi gata Link spre comentariu
Selena Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Peria cu fire de jos se freaca cu banda, peria colectoare de sus (din interiorul electrodului de acumulare sarcini) nu atinge banda. Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Pentru usurinta in folosire poti antrena banda cu un motoras gen bormasina cu acumulator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum