emil db Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 La deschiderea PC-ului dupa ce se lanseaza Windowsul i-mi apare urmatoare atentionare:-Windows nu a gasit c:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\APPIC~1\kb958690\kb958690.exe .Daca ii dau ok i-mi spune ca nu se poate incarca sau executa .Va rog daca poate sa-mi spuna cineva ce s-a intamplat ? Nu sunt cunascator in domeniu dar ce va pot spune este ca acum cateva zile s-a blocat pe net , i-am dat Ctrl-alt-delete dupa care i-mi aparea un mesaj la lansarea net-ului care a disparut(nu l-am retinut) .Aseara BITDEFENDERUL mi-a blocat o pagina atentinand ca este un virus .Oare de la virus sa fie?Deocamdata alte probleme nu mai mi-au aparut .Multumesc ! Link spre comentariu
E_manuel Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Te-ai pricopsit cu-n virus ! Descarci http://download.bleepingcomputer.com/sU ... fector.exe pe desktop Flash Disinfector, opresti toate programele, apoi al rulezi, iar la fiecare intrebare a acestui program, confirma cu Yes. Asteapta pana scanarea s-a terminat, iti apare un notepad cu rezultatul scanarii, este posibil sa ceara restart, ai dai, apoi ai scapat de virusi. Link spre comentariu
validae Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Posibil sa fi fost corupt de un virus acel fisier.Incearca sa recuperezi fisierul cu ajutorul unui CD de Windows bootabil cu optiunea Recovery. Eu am Bitdefender cu licenta de ani de zile si nu mi-a facut probleme, dar depinde si de setarile care i le dai.Da-i regulat scanari profunde si ai grija prin ce site-uri navighezi, niciun antivirus nu e perfect, tebuie sa fii precaut, internetul colcaie de porcarii. Link spre comentariu
florynyk Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 salut, eu te sfatuiesc sa reinstalezi windowsul din nou si sigur ai scapat de probleme. Link spre comentariu
emil db Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Detin CD-ul cu Windowsul original .Va rog dati-mi mai multe amanunte in ceea ce priveste acestRecovery.Cum se face ? Se inchide BITDEFENDERUL ? Am mai spus sunt novice in domeniu . Link spre comentariu
validae Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Se inchid toate aplicatiile, se introduce cd-ul in unitate, se da restart unitatii, avand setarea din BIOS sa booteze de pe CD. In loc de instalare se alege optiunea de recuperare folosind discul original XP. Vezi ca pe CD exista manualul de instalare al Windows, pas cu pas, precum si optiunile de recuperare sau upgrade. Poti sa-l imprimi si apoi sa urmezi indicatiile de acolo, daca te descurci in engleza.Daca nu, poti da copy/paste textului in pagina de traducere a Google.Citind instructiunile de pe cd am invatat si eu sa instalez Windows de la zero. Link spre comentariu
emil db Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Va multumesc pt indicatii .Am dat antivirusului sa faca o scanare completa si nu mi-a gasit nimic .Ma gandesc sa nu s-o fi intamplat alteceva .Credeti ca este neaparat nevoie de acest Recovery? Nu-mi face nici o problema cu exceptia aparitiei la inceput ceea ce am scris mai sus.Acum spune ca nu se poate incarca sau executa c:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\APPIC~1\kb958690.exe specificat in registry .Fisierul trebuie sa se afle pe computer sau se elimina referinta catre ele in registry. Am scris exact cum i-mi apare. Link spre comentariu
validae Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Daca nu te deranjeaza avertizarea aceea, lasa-l asa.Problema e ca unii virusi corup prin modificare unele fisiere si antivirusul e nevoit sa le stearga definitiv.Cand Windows are nevoie de acele fisiere va da eroare din nou.Eu zic sa faci un back-up la fisierele importante din partitia de Boot (C:) si sa incerci recuperarea cu CD-ul Windows.Inainte de asta citeste sau imprima instructiunile de baza de instalare/recuperare de pe cd.E un exercitiu util. Consider ca orice utilizator de PC ar trebui sa stie sa-si instaleze si sa intretina sistemul de operare.E ca si condusul masinii, odata invatat, nu-l mai uiti. Link spre comentariu
amassive Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 in momentul in care te apuci sa instalezi xp-ul esti deja expus riscului, daca ai mufa de net conectata, firewallul se istaleaza printre ultimele in xp, reinstaleaza xp-ul neconectat la net si totul o sa mearga ca uns. Link spre comentariu
Vizitator johny2k Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 La cum arata executabilul cu pricina pare un update de windows. E posibil sa fii fost initiat un update de windows care s-a terminat brusc si neasteptat astfel ca nu s-a realizat pana la capat. Daca nu te deranjeaza in rest mergi in Run scrie msconfic si vezi ca sigur il gasesti la startup. Il debifezi si ai scapat de problema. In plus poti sterge manual urmand calea ce iti apare la bootare.Spor. Link spre comentariu
leoncris Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 http://www.wooutilities.com/exeerrors-l ... -info.html Succes ! Link spre comentariu
tudor_x19 Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 mergi in Run scrie msconfic ..msconfig ...mai exact. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum