costelvoicu72 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 salut . am acesta masina de splat rufe si dupa un timp clipesc toate ledurile si nu mai face nimic . ce ar putea sa fie ? Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Daca clipesc toate odata nu este un cod de eroare mai degraba este o problema cu placile electronice, poti incepe prin a scoate si introduce de cateva ori fiecare mufa in parte.Daca te pricepi poti trece si la anumite verificari, daca nu apeleaza la o firma de specialitate. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 vezi sa nu fi intrat umezeala pe la placa electronica...sau ceva contacte slabite.... Link spre comentariu
gymy Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Vezi ca ai condensatorii umflati pe iesirea la sursa. Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 am sa verific si o sa va tin la curent cu noi date . oare sa fie nevoie de un dump ? Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 NU!!! terminati cu dumpurile la masinile de spalat. Cauza este alta.Va rog pe toti de la sectiunea asta sa spuneti de cate ori ati rezolvat un defect la masina de spalat prin rescrierea softului. Link spre comentariu
ALEy Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Sa cerut rescrierea E-prom cu damp numai dupa ce placa (mai ales indesit) a fost "reparata la radio-Tv.De fapt in 5 ani de service am fost nevoit real sa scriu memoria de max 3 ori ( adica la 3 masini MSR si MSV ) una trasnita una cu supratensiune(400V). una reparata la electronistu satului! Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 unde as putea gasii placa electronica pentru aceasta masina ?astept un mp Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 Si care crezi ca ar fi defect? Nu cred ca iti convine sa le cumperi pe amandoua vezi care se potriveste ca se aleg si astea dupa cod (eticheta din spate) Daca se considera reclama ...DELETE Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Aprilie 3, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2013 salut . o schema pentru aceasta masina de spalat ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Va salut ! Dati un click aici : http://elektrotanya.com/indesit_wisl105 ... nload.html . Link spre comentariu
hexoda Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Dl gymy va recomandat sa verificati condesatorii din sursa...I-ati verificat?Am intalnit acest defect si, intradevar, un condensator era uscat(daca nu am uitat....680uF in secundarul sursei). Verficti toti cond. Schema placii nu cred ca o veti putea gasi. Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Aprilie 6, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2013 salut . am schimbat condensatoarele si acum masina functioneaza . multumesc celor care mau ajutat Link spre comentariu
bg17aw Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 (editat) On 3/14/2013 at 9:35 PM, gymy said: Vezi ca ai condensatorii umflati pe iesirea la sursa. On 4/3/2013 at 7:46 PM, hexoda said: Dl gymy va recomandat sa verificati condesatorii din sursa...I-ati verificat?Am intalnit acest defect si, intradevar, un condensator era uscat(daca nu am uitat....680uF in secundarul sursei). Verficti toti cond. Schema placii nu cred ca o veti putea gasi. Multumesc mult, si la mine s-a dovedit a fi condensatorul de 680 dar as vrea sa ii inlocuiesc pe toti 4, preventiv. Intrebare, daca cumpar condensator de 25v (in loc de 16v cum sint 3 dintre cei 4 originali), e vreo problema? Ma gandesc ca poate de 25 vor rezista mai bine. Totusi, fiind vorba de o sursa in comutatie, am inteles ca trebuie atentie sporita la parametri condesatorilor, de exemplu sa fie Low ESR (impedanta redusa). Editat Iulie 20, 2019 de bg17aw Link spre comentariu
validae Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 (editat) E preferabil să pui condensatori de acelaşi tip şi tensiune de lucru, dar merge şi cu tensiuni mai mari.Singura chestie e că ESR-ul cam creşte şi el odată cu mărirea tensiunii maxime de lucru.Cât de mult vor rezista nu depinde de tensiunea de lucru, ci de fabricant....am condensatori de 40-50 de ani care au muncit în surse în comutaţie şi încă sunt în parametri, iar alţii noi şi de origine dubioasă sunt gata obosiţi. Editat Iulie 20, 2019 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum