Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv crt sport vortex

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petru_f

9

• dan cod

6

• bung_ghe

3

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Va salut ! Dar alte componente nu mai are acest tv-u al dvs,are decat procesor ?????Va rugam sa ne dati mai multe informatii despre acest tv-u pentru ca acest proc......are mai multe sasiuri de tv...Asteptam !!!

Link spre comentariu

Multumesc Dl dan,dar nu e asta dex.UTC 78040 nu se alimenteaza cu plus-minus ci cu 12v in pin 2 din choper,sursa nu e cu ci,e cu 3 tz iar chassis ar fi P2170A02.

Link spre comentariu

O fi no fi asta e.problema cred ca e de cadre.Rastrul e defocalizat total cu bare late verticale cred ca rastrul e f.mare.Cu alimentarea taiata in pin 2 e dunga si se vad purici ce se pot focaliza iar cu antena se vad miscari.

Link spre comentariu

Sasiu KD-315.

UOC TDA11106PS/V3/3 (NT11106PC304DG)

EEPROM K24C08C

SMPS D5038, 2SC3807, 2SA1015

Tr. Chopper BCK-39-104EC

FBT BSC25-N3217J

HOT TT2190

Vertical UTC78040

Sound UTC2003

SAW 7044T5

Tuner ET-5EE-K04 / CWA3055D

RGB Amp. 2SC2482, BF422, BF423

Tube A04CPAA00X04

CHINA TV with TDA11105.pdf

Link spre comentariu

Nu pot face poza caci sant la servici cu tv-ul iar soclul nu cred ca are ceva caci daca ar da la eclator nu asi putea regla puricii pe dunga.Am sa schimb CI-l dar asta de luni.Iar pt.Dl Leo asta vad dar unde e schema?

Link spre comentariu

180 este 175 ce-ul aferent de 22micro bun,U1 corect,94V .Am scos integratul si asa cum am spus pe pin2 am15V de la choper in 6 la fel prin dioda de la 2 si in 7 prin un c electrolitic intre 6-7.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări