Vizitator pastilaa Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Detin de ceva timp o consola de jocuri xbox360 pe care am achizitionat-o la un pret mic, dar care da eroarea E74 pe ecran.am cautat pe google despre ea, insa am gasit pareri contradictorii:unii zic ca e de la cablu (am verificat si cu altul si nu e), altii de la HANA (spre care inclin si eu) iar altii zic de GPU (despre care nu cred ca e vorba, pt ca ma gandesc ca nu ar scoate deloc semnal video..)v-as ruga daca stie cineva vreo solutie in legatura cu aceasta problema, sau care a mai patit-o, pt ca am statie de reball si vreau sa o repar, insa nu as vrea sa inlocuiesc cipuri aiurea..multumesc. Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Eroarea aceasta mi-a aparut cind s-a defectat hard-ul! Daca ai hard, scoate-l si verifica din nou! Link spre comentariu
milo01miau Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=484726 Link spre comentariu
Vizitator pastilaa Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 am incercat si cu cablul, si cu hardul, deci e de la GPU sau HANA, vroiam sa stiu mai exact care dintre ele..oricum, multumesc de indicatii. Link spre comentariu
milo01miau Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Ar trebui vazut ce cod de eroare secundar indica.....Personal nu am intalnit nicio consola cu Hanna defect....Am avut vreo 5 sau 6 buc cu E74 si toate au fost din GPU.Stima!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum