djmk1988 Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 Salutare! de curand am gasit in casa un difuzor rusesc de 75 de W, imp. 8 ohmi , rusesc, diametrul 12 toli, suspensie cauciuc, pentru cei cunoscatori , era pe nijte incinte acustice " AMFITON 100AC 001". Asi dori, daca ma poate ajuta cineva cu o schema de cutie de SUBWOOFER pentru el. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
djmk1988 Postat Iulie 23, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2006 Imi pare rau , dar nu am cu ce face poze, intrucat nu am o camera digitala. EU vreau o sugestie de skeme de subwoofer, care sa capteze f bine difuzorul. Sa mai dau ceva detalii, difuzorul este de 12 inch, 8 ohmi, fabricat prin anii '80, are o gaura in boltz, magnetul este prins cu 4 suruburi solide. !deci, stie cineva difuzorul? Link spre comentariu
Nemesis Postat Iulie 24, 2006 Partajează Postat Iulie 24, 2006 Esti sigur ca are 12" , i-a si masoara-l si zii cati cm are in diametru .Am impresia ca am si eu un difuzor din ala de care vorbesti tu . Link spre comentariu
C0B Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 am avut si eu niste difuzoare rusesti .exact dupa descrierea ta aratau!aveau rama solida de aluminiu.la mine dupa multe incercari cel mai bine au sunat intr-o cutie de 36 L closed.sunau chiar bine sa stii! Link spre comentariu
Vizitator AdiTm Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 difuzoarele amfiton nu cred ca depasesc D de 10" da is mai ciudate au membrana intoarsa Link spre comentariu
Vizitator Diavol Postat Iulie 27, 2006 Partajează Postat Iulie 27, 2006 Salutare, am si eu aceste 2 difuzoare amfiton 75W, 4Ohm, au cam 30 cm diametru si 2 tweetere cred ca de 15W si m-ar interesa si pe mine 2 incinte si filtre pentru ele... eventual si niste sfaturi de achizitionare difuzoare de medii tot pentru aceleasi incinte. Multumesc anticipat. http://img221.imageshack.us/img221/724/p10100013cf.jpg Link spre comentariu
fum3z Postat August 3, 2006 Partajează Postat August 3, 2006 La Suceava in bazar gaseai afitoane cate vroiai si la pret mic. Se gaseau si boxe cu amfitoane care sunau chiar bine ...numa` ca trebuia sa le verifici ca de multe ori difuzoarele paraiau din toate incheieturile nefiind lipite bine. Am avut si eu 2 astfel de boxe si am schimbat difurile de vreo 2 ori ...in rest sunat bine :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum