Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor incinta subwoofer

djmk1988

Postări Recomandate

Salutare! de curand am gasit in casa un difuzor rusesc de 75 de W, imp. 8 ohmi , rusesc, diametrul 12 toli, suspensie cauciuc, pentru cei cunoscatori , era pe nijte incinte acustice " AMFITON 100AC 001". Asi dori, daca ma poate ajuta cineva cu o schema de cutie de SUBWOOFER pentru el. Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djmk1988

2

• C0B

1

• Nemesis

1

• fum3z

1

Top autori în acest subiect

Imi pare rau , dar nu am cu ce face poze, intrucat nu am o camera digitala. EU vreau o sugestie de skeme de subwoofer, care sa capteze f bine difuzorul. Sa mai dau ceva detalii, difuzorul este de 12 inch, 8 ohmi, fabricat prin anii '80, are o gaura in boltz, magnetul este prins cu 4 suruburi solide. !deci, stie cineva difuzorul?

Link spre comentariu

am avut si eu niste difuzoare rusesti .exact dupa descrierea ta aratau!aveau rama solida de aluminiu.la mine dupa multe incercari cel mai bine au sunat intr-o cutie de 36 L closed.sunau chiar bine sa stii!

Link spre comentariu

La Suceava in bazar gaseai afitoane cate vroiai si la pret mic. Se gaseau si boxe cu amfitoane care sunau chiar bine ...numa` ca trebuia sa le verifici ca de multe ori difuzoarele paraiau din toate incheieturile nefiind lipite bine. Am avut si eu 2 astfel de boxe si am schimbat difurile de vreo 2 ori ...in rest sunat bine :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări