Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Egalizor 10benzi

Vizitator Kimnotyze

Postări Recomandate

hmm, arata bine dar ce capsula are integratul ala.... aa sau lasa ca eu deja am luat 2 BA 3822 cat 4 BA 3812 (5 canale stereo bucata), desi au capsula aia nenorocita SZIP24 care dupa ce ca nu se afla in nici un program CAD mai are si pinii al naiba de apropiati. Cred ca o sa fie foarte greu sa fac cablajul cu metoda cu tras la laser si imprimat. Oricum faza ca sa pui potentiometre rotative e chiar aiurea (parerea mea nu sariti :d ). Eu cred ca o sa pun (daca-mi iese) potentiometre rectilinii, stereo. Pana acum am gasit doar mono, stie cineva unde gasesc stereo?mersi..PS: aaa si Kimnotyze te rog mult desi nu cred ca vrei.... sa-mi spui si mie pls valorile condensatorilor pentru cele 10 frecvente ca merg lejer si in cazul meu... daca vrei doar....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naminator2003

5

• niq_ro

2

• Bujor Stefan

1

• andiy

1

Vizitator Kimnotyze

Eu in ORCAD am creeat un nou footprint pentru aceasta capsula. De obicei, cand nu gasesc un footprint, sau cand instalez ceva non-standard pe pcb, desenez singur footprintul.

Potentiometri rectilinii stereo gasesti aici

Link spre comentariu

aha mersi.si alta intrebare, tu ce metoda de fabricare a cablajului ai folosit ca sa-ti iasa trasee asa de fine?M-am uitat la Telezimex si potentiometrele care imi trebuie mie sunt cam 100 k bucata. Deci 10 bucati vine cam 1 milion si e cam mult. Daca ma stii si alte magazine preferabil in Bucuresti unde gasesc mai ieftin.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări