Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema amplificator

Vizitator nanutzu

Postări Recomandate

Vizitator nanutzu

am luat iarasi totul la masurat!ideea e ca nu stiu de unde sa incep? mai exact, ar fi o cauza generala de nu am tensiune pe condensatori sau poate fi din mai multe cauze?... si alta intrebare mai sigura, merita sa imi bat creierii sau nu?multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scuze pentru intarziere dar am si eu problemele mele cu o sursa si... si in fine. Tocmai discutam cu cineva chiar despre sursa ta si mi-a confirmat dubiul meu cu privire la stabilizarea forward fara inductanta serie care nu este deloc ok si nici normal, colac peste pupaza protectiile care in ciuda sofisticimii lor nu includ si banala protectie pentru scurt pe iesirile sursei... e o chestie ieftinache si lipsita de calitate ( ma refer la amplificatorul tau in sine ), din punctul meu de vedere nu este in nici un caz sursa la care tu sa te initiezi in comutatie, mult prea multe compromisuri. Mergi cu el la un depanator , daca poate sa ti-l faca cat de cat ieftin bine daca nu...e bun de desfiintat. Sper sa nu ma intelegi gresit, poate par prea categoric si mai ales prea dur insa te asigur ca oricum aveam dubii mari in privinta sursei aleia, dubii care mi-au fost confirmate in seara asta de catre cineva a carui experienta nu se pune problema de a fi contestata de cineva.

Link spre comentariu
Vizitator nanutzu

ok... multumesc mult pentru toate raspunsurile prompte, nu o sa imi mai bat capul cu acest amplificator, nu are rost, nu este nici cel mai bun plus ca nu imi facea fata subwoofer-ului ce il am, doar voiam sa vad daca reusesc sa ii fac ceva...acum ma voi informa ceva mai mult spre un amplificator mai bun, daca cineva are o recomandare!chiar si custom made,as vrea ceva putin mai puternic! ca si recomandare merge tot mosfet sau sa merg pe altceva?va multumesc pentru tot..P.S. am sa incerc acum sa depanez o sursa ATX, am cred ca 6 pastrate de tata si niciuna functionala, sa vad ce iese!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări