Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect sursa tv( teletech) china sasiu tf21p1

Vizitator viorelivascu

Postări Recomandate

Vizitator viorelivascu

Va salut!.Ma poate ajuta cineva cu o schema a sasiului acesta (tf21p1) sursa cu tranzistoare:d5038,b764,2sc2655,proc;tda 11106,tr final 2sd1555,initial schimbasem select,(et 5ee v86, cu un uv 1315 compatibil pin cu pin avea mufa rupta tv a mers normal citeva zile dupa care a aparut o imagine verde cu dungi ale cursei inverse,sonor slab radiatorul de la tr final,frigea am scos tr final l-am masurat avea dioda paralel strapunsa jonct ce dupa care am scimbat tr din sursa b764 c-urile din secundat ,tv a mers ozi doua dupa care a aparu iar imaginea aceea vede cu dungi ale cursei invese, nu stiu ce sa mai schimb. cu stima!!!.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

• popa ionut

1

• coman ion

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dar sursa ce face?Simptomul se potriveste si pentru o sursa cu tensiuni marite la iesiri din cauza defectarii tranzistorului sa1015 din primar.Daca tensiunea b+ ajunge pe la 170v filtrajele inca rezista dar se suprasolicita finalul linii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări