Vizitator viorelivascu Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Va salut!.Ma poate ajuta cineva cu o schema a sasiului acesta (tf21p1) sursa cu tranzistoare:d5038,b764,2sc2655,proc;tda 11106,tr final 2sd1555,initial schimbasem select,(et 5ee v86, cu un uv 1315 compatibil pin cu pin avea mufa rupta tv a mers normal citeva zile dupa care a aparut o imagine verde cu dungi ale cursei inverse,sonor slab radiatorul de la tr final,frigea am scos tr final l-am masurat avea dioda paralel strapunsa jonct ce dupa care am scimbat tr din sursa b764 c-urile din secundat ,tv a mers ozi doua dupa care a aparu iar imaginea aceea vede cu dungi ale cursei invese, nu stiu ce sa mai schimb. cu stima!!!. Link spre comentariu
popa ionut Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Probabil tubul defect....... Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Fa-i circuit separat de filament.Pui 3 spire pe ferita trafului de linii si vezi sa ai tensiune de 6,3V ac daca ai cu ce masura.Treseele vechi le intrerupi. Link spre comentariu
coman ion Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Dar sursa ce face?Simptomul se potriveste si pentru o sursa cu tensiuni marite la iesiri din cauza defectarii tranzistorului sa1015 din primar.Daca tensiunea b+ ajunge pe la 170v filtrajele inca rezista dar se suprasolicita finalul linii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum