Vizitator kosmo Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Buna seara.Vreau sa modific o bormasina de 12v cu acumulator si am nevoie de cateva sfaturi.Ce anume vreau sa fac:Vreau sa dau acumulatorul jos si sa trag un cablu de la masina. Acum intrebarea e urmatoarea. De unde sa preiau curentul, de la bricheta sau direct de la acumulatorul masinii. Intreb aceste lucruri deoarece nu vreau sa creez vre-o dauna bormasiinii daca o pun la amperaj mai mare ( de exemplu 55 Amperi baterie standard 12v ).Am nevoie de un cablu de aproximativ 5 metri, ce grosime sa folosesc ? Va multumesc ! Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 sa creez vre-o dauna bormasiinii daca o pun la amperaj mai mareNu exista niciun risc sa-i provocati daune, chiar daca bateria poate debita 55A, motorul absoarbe doar cat are nevoie. Link spre comentariu
mihaighe Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Nu exista niciun risc sa-i provocati daune, chiar daca bateria poate debita 55A, motorul absoarbe doar cat are nevoie.Asta in regim normal de gaurire dar daca se forteaza sau se blocheaza burghiul atunci curentul creste periculos ,parerea mea este ca merge dar sa alimentezi cu un cablu de maxim 2,5 mmp si cu 3-5 m lungime ca sa ai o oarece limitare de curent in caz de fortate .Personal am folosit o masina de 9v la acumulator de 12v si 7 a/h de UPS dar alimentata cu un cablu de 2x0,5 mmp de 3m si fara sa o fortez ca altfel se incalzea puternic. Link spre comentariu
ndc74 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 O baterie standard de "55A" are o capacitate de 55Ah, cumva asa mai simplu spus ar insemna ca in conditiile ideale in care ea ar pastra tensiunea constanta la descarcare ar putea sa furnizeze un curent de 55A timp de 1 ora pana sa se descarce complet. In schimb curentul pe care il poate furniza o astfel de baterie pe o durata scurta de timp e mult mai mare. Spre exemplu la cuparea demarorului poate avea un varf de curent de pana la 800A. Un demaror auto are o putere in functionare de pana la 3kW pt motoarele diesel.Tu daca cuplezi bormasina la o astfel de baterie nu e nici o problema. Chiar daca bateria poate furniza curenti asa de mari, bormasina va consuma din baterie atat cat are nevoie. E ca si cum ai alimenta un bec. De la baterie poti alimenta si un bec cu led de 12V care consuma cativa miliamperi, dar si un proiector de 12V ce consuma zeci de amperi. Fiecare "suge" cat ii trebuie.Nu stiu exact curentul pe care il consuma o astfel de bormasina. Il poti masura in sarcina inserand un aparat de masura. Daca e pana in 10A poti cupla bormasina pe priza de bricheta (care e dimensionata pt curenti de pana la 10A) daca consuma mai mult de 10A, atunci trebuie alimentata obligatoriu direct de la borne. Totusi ma gandesc ca in sarcina ar putea depasi 10A. Daca nu poti insera un ampermetru, atunci poti estima cumva. Ma gandesc ca o asfel de bormasina dupa parerea mea, are o putere aproape la jumatate din cea a uneia de priza de 500W, deci ar consuma undeva in jur de 200W, care la 12V inseamna peste 10A, deci pt a evita eventuale dureri de cap provocate de instalatia masinii iti recomand cuplarea direct de la borne prin intermediul a 2 clesti. Pe de alta parte, la unele masini (inclusiv Logan) priza de bricheta este alimentata doar la cuplarea contactului, asa ca nu poti folosi bormasina decat cu contactul pus.La varianta cu clesti, trebuie in schimbi sa fi foarte atent la polaritate caci daca ai bormasina cu turatie reglabila din buton si o alimentezi invers arzi partea electronica din interiorul butonului care variaza turatia (verificat de mine ).Fierele din interiorul unei bormasini de genul asta nu sunt foarte groase dar au lungimi foarte reduse. Grosimea firului pe care il vei folosi tu ar trebui sa fie cu atat mai mare cu cat lungimea lui e mai mare. Eu as incerca cu un fir de 2.5 ca sa fi acoperit si verifici totusi daca cumva se incalzeste. Succes Link spre comentariu
miron1947 Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 daca se forteaza sau se blocheaza burghiul atunci curentul creste periculosSituatia aceasta poate apare la orice bormasina indiferent de modul de alimentare, daca propietarul nu stie sa lucreze cu ea si insista cand burghiul este blocat. Link spre comentariu
Vizitator kosmo Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Va multumesc pentru raspunsurile acordate.Eu vreau sa folosesc bormasina la un garaj in care nu am curent si vreau sa lustruiesc unele parti metalice de pe masina, deci fortare prea mare nu exista, deoarece in cap va veni burete si pasta de lustruit. Nu cred ca va lucra in reprize mai mari de 10 minute, dar cred ca e mult si 10 minute. La cum am gandit si eu, ar trebui sa fie totul ok sa nu intampin probleme. Referitor la amperajul bateriei asa stiam si eu, ca, cu cat este amperajul mai mare, cu atat dureaza mai mult pana se consuma. Multumesc incaodata pentru sfaturi. Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Ca sa nu arzi din greseala regulatorul la inversarea polaritatii (se mai intampla si la meseriasi) poti pune o dioda in sensul conductiei pe firul de plus, chiar la clema de prindere.Dioda trebuie sa fie de cel putin 10A, tensiunea nu mai conteaza, fiind mica.Te va scuti de nervi sau cheltuiala pe viitor. Link spre comentariu
Vizitator kosmo Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Am sa pun clesti de culoare diferita si am sa deschid bine ochii unde ii pun ca sa nu am probleme. Link spre comentariu
enjoy Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 A inlocuit careva celulele dintr-o masina cu acumulator? http://www.ebay.com/itm/4-Size-C-9500mA ... 51b0ebfa04 - o fi bune de ceva? Sunt sigur ca au mai putin de 9500mAh. Link spre comentariu
philiprobz Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Pe un alt forum sau chiar pe-aici nu mai stiu sigur, cineva recomanda folosirea unei surse de calculator ca si alimentare pentru o bormasina ai carei acumulatori sunt dusi si greu de gasit/inlocuit. Se spunea ca prin parametrii curentului pe care ii furnizeaza, sursa de pc e ideala pentru asa ceva. Nu s-a explicat insa sau nu am inteles eu daca alimentarea se face tot prin mufa originala a bormasinii, adica curentul respectiv intra tot in acumulatori si mai departe ajunge la motoras sau se scot acumulatorii si se lega pe direct. La o sursa pe care o detin si pe care am testat-o, prin masurare am identificat un + de 5.13 V (aparatul de masura l-am avut pe curent continuu setat si cred ca un astfel de curent scoate sursa respectiva pentru alimentarea placii de baza si a hardisk-urilor s.a.m.d). Am legat firele la o mufa identica cu cea a incarcatorului original al bormasinii si am cuplat astfel. Led-ul de incarcare al bormasinii functioneaza, bormasina functioneaza dar nu are puterea pe care o avea inainte ca acumulatorii sa "oboseasca ". Atasez si doua poze cu scula in cauza pe care tin sa o laud, am avut-o de noua si pe cat e de mica, pe atat de nervoasa era candva. Practic daca insistam pe un holsurub il rupeam in materialul in care il infiletam. Ce solutii imi recomandati pentru readucerea la viata a acestei minunate scule. Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Un redresor simplu cu punte si condensator cam la 5A si la tensiunea masini .De obicei masinile au accu de 1-3Ah care in regim de sarcina cand masina gaureste pot debita 5-8A dar atunci scade tensiunea pe ei.Poti face proba cu un redresor auto ca sa te convingi. Link spre comentariu
__farad__ Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 @philiprobz de obicei mufa de incarcare de la astfel de bormasini au un mic circuit de limitare a curentului la incarcare (verifica in interior).In plus mufa si firele ei pot sa nu suporte curentul absorbit de bormasina.Deci cel mai bine legi sursa in locul acumulatorului. Link spre comentariu
asterix196803 Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Am avut o problema asemanatoare (acumulatori defecti) cu o masina de gaurit care se alimenta cu 9,6 v si am adaptat un transformator 12v/5A de la un alimentator pentru becuri halogen 12 v/35 w(spoturi) plus o punte redresoare fixata pe un radiator de aluminiu....Merge mult mai bine decit inainte,am dat gauri cu burghiu de metal pentru prinderea unei coli de policarbonat la o terasa si am folosit-o si la infiletarea holzsuruburilor plus alte utilizari(gauri pentru dibluri in faianta). Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 philiprobz, nu are rost sa te complici cu ditamai sursa de calculator, cand poti schimba cei patru elementi de 1,2V din surubelnita.Nu cred ca vor costa prea mult si se pastreaza portabilitatea sculei. Link spre comentariu
enjoy Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Cum se pot testa bateriile marimea Sub C NiCd dintr-o masina de gaurit? Doar un multimetru nu ma ajuta cu nimic, presupun ca trebuie masurati sub sarcina. Pot folosi un led de la o lanterna + multimetru? Cum imi dau seama care trebuie inlocuiti?O a2-a intrebare: exista vreo placa care se poate cumpara si atasa la incarcator sau acumulatorul unei masini de gaurit care sa imi arate cand trebuie sa-l scot de la incarcat sau care sa taie curentul ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum