caesar Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Nu mi e nici un atasament; desi suntem logati...poate se mai ataseaza o data.... Link spre comentariu
vali1969 Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Scuze pentru deranj , sunt nou pe acest forum si caut mai de mult o schema pt statie de lipit .Am gasit acest proiect al tau dar nu gasesc atasamentele cu schema ma poti ajuta cu schema?multumec anticipat Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Salut. Mai jos ai linkuri către cîteva modele de staţii. - Control analogic, fără afişarea temperaturii (adică exact ce folosesc eu): viewtopic.php?t=9630&p=791443#p791443 - Control analogic, afişare temperatură cu segmente: viewtopic.php?p=797045#p797045 - Control digital, afişaj cu LCD 2x16: http://www.myelectronics.republika.pl/s ... nicza.html Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Scuze pentru deranj , sunt nou pe acest forum si caut mai de mult o schema pt statie de lipit . Am gasit acest proiect al tau dar nu gasesc atasamentele cu schema ma poti ajuta cu schema? multumec anticipat Uite aici viewtopic.php?p=817315#p817315 Statie de Lipit Digitala cu Atmega8 si LCD 2x16, aceeasi cu cea din link-ul postat de @ratza, realizata in cateva exemplare.Gasesti acolo tot, atasamente, poze, schema, hex, detalii realizare, etc Spor la mesterit. Link spre comentariu
vali1969 Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 merci fain la toata lumea Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 rog frumos daca cineva mai are toata documentatia care a fost initial aici sa o posteze iar ca imi prind urechile cu un voltmetru si statia lui wolf ....multumesc anticipat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum