nelutuPO Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Am punctat mijlocul surubului , am folosit un burghiu de 4 pe stinga, dupa care am bagat un burghiu de 6 tot pe stinga dar fara rezultat ( am zis ca prin incalzire incepe sa i desurubeze ). Apoi am bagat un burghiu de 6.8 si restul de material din surub l-am deprins folosind un tarod de 8 (1,2,3 ). Multumesc tuturor care au sarit in ajutor . Cu stima Nelu G Link spre comentariu
molioa Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 in sfarsit...ce bine, ca acuma multi stateau cu sufletul la gura. Link spre comentariu
strombi Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Eu incercam aslta chestie daca sa rupt capul surubului,gaureai surubul ce a mai ramas din el cu un spiral mai mic bagam un surub pe cel rup il prindeam cu o piulita contra si il lual la cheie. Link spre comentariu
euvasile Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Am punctat mijlocul surubului , am folosit un burghiu de 4 pe stinga, dupa care am bagat un burghiu de 6 tot pe stinga dar fara rezultat ( am zis ca prin incalzire incepe sa i desurubeze ). Apoi am bagat un burghiu de 6.8 si restul de material din surub l-am deprins folosind un tarod de 8 (1,2,3 ). Multumesc tuturor care au sarit in ajutor . Cu stima Nelu GVezi ca a iesit.Dar sa nu mai dai cu 6,8 ca daca nu esti centrat bine risti sa afectezi filetul. Asa ca ideezici ca ai folosit burghiu pe stanga? E o gluma sau ai crezut ca se da scos asa usor? Link spre comentariu
radorim Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 ...intre timp,cre'ca-si lua alta...!...masina de spalat,nu gaura! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum