Tita Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Salut...as avea cateva intrebari in legatura cu acest jammer :1)Este legal in Romania in starea actuala a circuitului?2)Pot folosi un alt tranzistor inafara de cel indicat in circuit? Link spre comentariu
popa ionut Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Este legal daca puterea nu este mai mare de 10mw la emisie!poti sa folosesti acolo un BF200,2N2369,BC337, apropo ala este 2N2222 in schema in caz de te a dus in eroare notatia... Link spre comentariu
Tita Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Mersi pentru raspuns dar crezi ca ar merge si cu un 2n3904 ori KSP2222A??am incercat cu amandoua dar nu a mers ..acuma am pus intrebarea sa stiu e din cauza tranzitorilor sau am gresit eu undeva... :cry: Link spre comentariu
ratza Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Amice, ai răbdare, nu eşti pe messenger. La primul "up" pe care-l mai văd îţi zbor topicul. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Ai de pus in functiune un oscilator chior, nemodulat. Iti trebuie o sonda de RF si eventual un frecventmetru.Nu o sa auzi nimic intr-un radio FM, doar ca iti dispare fasaitul daca ''jammer''-ul functioneaza.Trebuie sa ai cam 5-6Vcc intre C si E iar cu sonda sa masori cam 1v Rf. Daca ai tensiunile de cc dar nu oscileaza modifica valoarea condensatorilor de reactie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum