kyme32 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 buna seara, as avea o intrebare pt cei experti m-ar interesa un swich digital(1 buton) care sa imi permita sa schimb 4 canale(fire)in 2 destinatii, aia fiind 2*4 sa zicem cand apas butonul sa mi se schimbe cele 4 canale pe iesirea 1(care contine si ea 4 canale) si cand il apas iara sa se schimbe pe iesirea 2 ce as vrea sa fac sa fac un swich usb pt tastatura si mouse(ambele usb)asta ar trebui teoretic 8 canale de intrare, dar ar fi ok si cu 2 swichuri nu as vrea sa cumpar swich pt asa ceva caci toate care au usb au doar 1 la intrare iar eu nu am ce face cu asa ceva am unul vga+2 ps2(mouse+tast)*4 iesiri, nu am incercat sa vad daca ar functiona dar teoretic ar trebui sa pot sa il modific si pe acela avand in vedere ca ps2 si usb sunt ~acelas lucru imi puteti da o schema sau o idee cum as putea sa fac?sau sa imi dati spuneti daca este posibil sa improvizez sa schimb de pe swichul care il am ps2 in usb si eventual daca aveti un pinout din usb to ps2 multumsc anticipat Edit: ce spuneti de asta?ar fi ok? http://image.pinout.net/pinout_dell_ins ... pinout.jpg Link spre comentariu
Depanatorul Postat Aprilie 1, 2013 Partajează Postat Aprilie 1, 2013 Se gasesc de cumparat "comutator mecanic USB" la vreo 29 ron.In varianta electrica/electronica poate depasi 80 ron.Ambele sunt montate intr-o carcasa si au conectori USB mama / tata.In rest te descurci tu .......... buna seara,as avea o intrebare pt cei expertim-ar interesa un swich digital(1 buton) care sa imi permita sa schimb 4 canale(fire)in 2 destinatii, aia fiind 2*4...........Edit: ce spuneti de asta?ar fi ok?http://image.pinout.net/pinout_dell_ins ... pinout.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum