Vizitator dorin2001 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 am cumparat segmenti noi ptr scuter in 2 t si in cutie este o lamela ca un segment foarte subtire ondulat. ce sa fac cu ea se monteaza ? unde?sau nu e nevoie? Link spre comentariu
radu ionel Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Ce tip este scuterul si ce motorizare are(citi cc are motorul)Cu asta trebuia sa incepi>>continuare cu poze foto inclusiv a piesei gasite in cutie..... Link spre comentariu
dorel_81 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Uite in poza cum se monteaza. La unele scutere este montat, la altele nu. Daca la setul motor original nu ai avut, atunci poti sa nu pui acel inel. Link spre comentariu
Vizitator dorin2001 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 aprilia 50 cc setul nu a avut ceva similar .ce rol are piesa respectiva?problema e ca canalele de pe piston sunt identice ca adancime si daca pun si respectivul inel, sau ce o fi ,atunci un segment va depasi diametrul celuilalt Link spre comentariu
Vizitator dorin2001 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 scuterul este aprilia 50 cc 2t .este inelul din foto . ce rol are? nu am gasit ceva similar cand am demontat segmentii vechi. rings7.jpg [46.14 KiB] Link spre comentariu
dorel_81 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Rolul este de a tine segmentul "centrat" pe piston. Ai vazut vreodata segment uzat ne-uniform? Adica intr-o parte e aproape ca nou si in alta parte e subtiat sau in unele cazuri rupt. Am observat ca acel "ring expander" se monteaza de obicei la motoarele care nu au turatii mari. Daca montezi acel inel la un motor care are turatii mari, ai sanse sa observi ca motorul nu se tureaza ca innainte, raspunde putin mai lent in acceleratie, creste foarte putin compresia fata de normal si se incalzeste putin mai tare motorul. Nu e o regula generala ce am scris eu mai sus, depinde foarte mult de cum a fost gandit mototul respectiv, daca tu nu ai avut, atunci nu pui acel distantier.Spor la mesterit. Link spre comentariu
Vizitator dorin2001 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 ma apuc de mesterit maine .multumesc tuturor pentru sfaturi Link spre comentariu
dorel_81 Postat Iunie 21, 2013 Partajează Postat Iunie 21, 2013 Merge scuteru? Ati reusit sa il reparati? Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 vai sa nu pui sarma ia pe sub segmeni ca nui bine pune numa segmenti si curata inainte canalu da sara aia sa no pui sub segmenti niciodata.inelele elea sau cum i zice nui bine sa le pui pentruca ielu ala itit inpinge segmenti spre cilindru si forta de frecare e mult mai mare....eu am lucrat mult tim la servis motot......fiecare cu parerea lui nu condndamn:P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum