Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema multimetru

alex26

Postări Recomandate

Vizitator raven

Vreau si eu 1 bucata daca este 20 $ ,cum a spus si colegul de mai sus" bun venit in clubul nostru"

Ai putea sa ne dai si noua linkul unde ai gasit piesa?

Am gasit integratul asta in China si ma costa 10 dolari piesa si 10 dolari transportul prin posta chineza dar este cu terminatia P si mie imi trebuie cu F , sa fie vreo diferenta , nu gasesc nimic despre el.

ES51966P 1PCS ES QFP 10.00$/each NEW AND IN STOCK

Sigur iti da la bucata?(poate de la 100 de bucati) Daca faci comanda mai cumpara cel putin inca o bucata!(poate 2 bucati , ultimul pt userul Raven ) :rade: Bun venit in clubul nostru :da (toti 3 cu aceleasi defecte)Am un 920 si am gasit integratul(interiorul aparatului) cu terminatia P .
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

13

• q_acdc

7

• Craciun

2

• techs

2

Top autori în acest subiect

Asta mi-a scris persoana din China.

In prima faza mi-a spus pretul la piesa 10 dolari si transportul 45 dolari. Eu i-am spus daca vrea sa o trimita

cu posta si mi-a raspuns.

Hi,dear.if you want to ship via China Post,it takes only 10$ but needs 10-15 delivery days.It is ok?

Am zis ca sunt de acord si mi-a scris asta.

Hi,dear.paypal is ok,it needs PayPal fee $0.8.

Anyway,$20 is ok this time.I will send you a PI tomorrow I go to office.

Pls send me your detail address,post code and phone number.

Many thanks!

Acum sa imi fac cont paypal , ca nu am, si habar nu am cum se face. Sa ma documentez.

Putem face cumva si sa comandam atunci 3 bucati.

Dar totusi la mine in multimetru mai este ceva ars , pentru ca tot nu am tensiunile bune.

Postez ce am vorbit cu chinezu.

From: jenny yang

To: Szakacs Alexandru

Sent: Thursday, March 14, 2013 1:23 PM

Subject: Re: Inquire_for_:"ES51966".Quantity:"1

Hi,dear.if you want to ship via China Post,it takes only 10$ but needs 10-15 delivery days.It is ok?

在 2013-3-14 下午6:21,"Szakacs Alexandru" 写道:

Ok.., you can send me by China Post

From: jenny yang

To: alexandru.teius

Sent: Thursday, March 14, 2013 12:19 PM

Subject: Re: Inquire_for_:"ES51966".Quantity:"1

Hi,dear. Freight via DHL is $40.

在 2013-3-14 下午5:43,"jenny" 写道:

Hello,dear sir.

Thanks for your inquiry online,below is our offer:

Part NO:

ES51966P 1PCS ES QFP 10.00$/each NEW AND IN STOCK

Note:

1. 30 days guarantee and return with failure reports.

2. We accept T/T, PayPal , master card , visa card,ESCROW payment term.

3. We will ship the goods within 2~4 workdays after payment confirmation.

4. We offer DHL, UPS, FEDEX, EMS and other ship options. Buyer pay the ship cost.

Looking forwards to your soonest feedback! I will try my best to cooperate with you!

Best Regards,

Jenny^^

Live the life you love,love the live you live!

Sales

Pese Electronics Co., Limited

TEL: 0086-755-83741448 FAX: 0086-755-83741449

MSN: [email protected] Skype: jennyyang1989

Web: www.pese.co Email: [email protected]

☆Linecards: Altera, XILINX, Linear, Maxim/Dallas, Mot/freescale, NSC,

Sipex, Atmel, AD, TI (TMS)/BB, Sie/Infineon, Intel, Lattice, AMD

2013-03-14

From: [email protected]

Date: 2013-03-14 17:27:50

To: [email protected]

Cc:

Subject: Inquire_for_:"ES51966".Quantity:"1

Company:PESE ELECTRONICS Co., Limited Member Level:

Inquire for 'ES51966'.Quantity "1"

The mail is transmitted by THEICSTOCK.COM.If you want to reply it ,please send email to'[email protected]'.Part Number"ES51966"

Part Number Qty Country Note Date

ES51966 1 Romania Mfg: D/C: Packt: 2013-3-14 16:58:46

Contact Us

Link spre comentariu

Sa ai grija sa specifici capsula (acest integrat se produce in mai multe tipuri de capsula).Mai este o persoana care cauta un integrat de la Cyrustek.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

O problema fara sa ma anunte, a indicat in loc de 000 pe un dt 830B --- Asta si pe integratul turnat. Am observat ca daca ii opresc oscilatia revine inapoi 000 dupa care nu mai afiseaza nimic.

Nu mai indica cifra 1 la diode si rezistente.

Am cumparat un ICL7106 si acelasi lucru face, iata si niste poze cu problema.

Posted Image

Posted Image

Aveti idee ce sa intrerupt sau daca sa distrus LCD? Eu am tot masurat legaturile si nu am depistat nimic. Ideea e ca din senin sa produs figura aceasta in loc de 000 sa indice --- si fara cirfa 1 cand depasesc voltajul sau pe rezistente ori dioda.

Link spre comentariu

Am primit intr-un final integratul ES51966 , comandat a doua oara , dupa ce prima comanda a fost o teapa din care am pierdut 270 lei. Asa ca grija mare de la cine cumparati din China.As avea nevoie de ajutor , pentru ca mai am ceva defect la multimetru si nu gasesc inca problema. Nu am montat inca integratul pentru a nu face vreo prostie si sa il ard. Vreau sa am tensiunile ok. si dupa aceea sa il montez. Tensiunile mele cu integratul dezlipit suntC6 = 3,5V , C4 = 2,03V , C2 = 3,5 V , C8 = 2,15 V , C10 = 0,6 V si am inteles ca cele normale ar fi pe condesatorul C6 -3,5v/ condesatorul c4 - +2,8v/condesatorul c2-2,8v. C8-2,7v si C10- 3,3 V.U7 si U8 nu prezinta scurt si as banui Q8 si Q9 .

Link spre comentariu

Am primit intr-un final integratul ES51966 , comandat a doua oara , dupa ce prima comanda a fost o teapa din care am pierdut 270 lei. Asa ca grija mare de la cine cumparati din China.

De banii aia cumparai 2 UniT-uri nu pocnitori chinezesti de 3 euro....
Link spre comentariu

Am primit intr-un final integratul ES51966 , comandat a doua oara , dupa ce prima comanda a fost o teapa din care am pierdut 270 lei. Asa ca grija mare de la cine cumparati din China.

De banii aia cumparai 2 UniT-uri nu pocnitori chinezesti de 3 euro....
Voltcraft = Uni-T .(in cazul de fata)
Link spre comentariu

Pe cablaj ai variantele .Plaftforma de baza ar fi UT 71A si se pare doar UT71E si Voltcraft 940 sunt identice.Componenta diferita intre Volcraft(920,940,960) si seria UT 71(A,B,C,D) ar fi integratul AD 636.(capsula metalica si respectiv capsula smd)

Link spre comentariu

Am masurat urmatoareleC8 = pe scala A, mA , micro A , grade celsius am 2,6 Vpe scala Condensatori , ohmi am 1,26 Vpe scala mV , V continuu am 1,16 Vpe scala V alternativ am 2,6 VC10 = pe scala A, mA , micro A , grade celsius am 3,18 Vpe scala Condensatori , ohmi am 0,35 Vpe scala mV , V continuu am 0,41 Vpe scala V alternativ am 3,18 VC7 = pe toate domeniile de masurare am 3,53 VC3 si C5 pe toate domeniile de masurare am 2,72 VNu inteleg de ce se modifica valorile la C8 si C10 ca banuiesc ca normal ar trebui sa ramana 3,2 V pe toate domeniile.Inca o problema acum am descoperit inca o piesa arsa ,respectiv dioda 5342B , am scos-o din circuit , dar la fel nu s-a modificat nimic. Are vreo importanta piesa sau merge si fara ea.Cu stima.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ma poate ajuta cineva cu calibrarea acestui aparat , ca indica eronat pe toate domeniile. Pe toate domeniile indica o valoare mai mica decat cea normala.Unde il pot trimite ca nu am gasit nici o informatie.Va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări