Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bass reflex de ordin 6 !?

bradacalin

Postări Recomandate

am citit k logitecul Z2300 e "long-throw ported driver with 6th order bass reflex enclosure" exista ordine si la bass reflex cum sunt la bandpass? dak da va rog explicati-mi si mie in ce constau ele :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

5

• bradacalin

4

• Sharky

1

• DorinD

1

Top autori în acest subiect

Vizitator rdh30flda

cine zicea??subul e bandpass.Poate satelitii fata ca aia au o gaura in spate.Sharky: Mie imi fura ochiul bass reflexul cel mai tare. Poti face o incinta foarte subtire privita din fata, cu portul amplasat in fata jos si diful pe lateral. Evident cu un difuzor potrivit.

Link spre comentariu

aham...io am copiat ce scria pe acolo..si asa scrie si la logitech pe site... si totusi nu-i nici o diferenta in denumire intre bass reflexul calasic (incinta cu port) si asta ?? bass reflex sunt ambele nu?

Link spre comentariu

da..dar evident asta care l-am postat e altfel si zic io k da si rezultate mai bune...deoarece sunt posesor...si m-ar interesa cum as putea sa-l modific pt mai multe difuzoare...dak exista vreun program sau vreo formula de calcul.

Link spre comentariu

stas...am inteles..deci si ce am postat io tot in categoria asta se incadreaza...dupa cate imi dau io seama oarecum asa... :d pacat k nu te invata cum s-o calculezi dupa dif care-l ai tu :(

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări