bradacalin Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 am citit k logitecul Z2300 e "long-throw ported driver with 6th order bass reflex enclosure" exista ordine si la bass reflex cum sunt la bandpass? dak da va rog explicati-mi si mie in ce constau ele Link spre comentariu
radue Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 ala e band pass oridinul 6 toata ziua, numai ca in loc de porturi, la o camera a pus o membran pasiva Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 dupa parerea ta care dintre combinatii de cuvinte fura ochiul si mintile celor neavizati: 6th order Bandpass sau 6th order bass reflex :finga: Link spre comentariu
radue Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 Pai si la vestitulsistem genius 5.1 se zicea ca are subwoofer bassreflex :goodman: Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 cine zicea??subul e bandpass.Poate satelitii fata ca aia au o gaura in spate.Sharky: Mie imi fura ochiul bass reflexul cel mai tare. Poti face o incinta foarte subtire privita din fata, cu portul amplasat in fata jos si diful pe lateral. Evident cu un difuzor potrivit. Link spre comentariu
radue Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 pai si eu ce ziceam ?ca se laudau unii ca au sub bassrelfex, cand ala era defapt bp4... Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 aham...io am copiat ce scria pe acolo..si asa scrie si la logitech pe site... si totusi nu-i nici o diferenta in denumire intre bass reflexul calasic (incinta cu port) si asta ?? bass reflex sunt ambele nu? Link spre comentariu
radue Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 asta ce l-ai postat tu este bas reflex... :yawinkle: deci ambele sunt bas reflex... Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 da..dar evident asta care l-am postat e altfel si zic io k da si rezultate mai bune...deoarece sunt posesor...si m-ar interesa cum as putea sa-l modific pt mai multe difuzoare...dak exista vreun program sau vreo formula de calcul. Link spre comentariu
radue Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 tot aia e, e un bassreflex obisnuit, nu exista o anumita formula de calcul, doar proiectarea dupa parametrii t/s Link spre comentariu
DorinD Postat Iulie 21, 2006 Partajează Postat Iulie 21, 2006 am citit k logitecul Z2300 e "long-throw ported driver with 6th order bass reflex enclosure" exista ordine si la bass reflex cum sunt la bandpass? dak da va rog explicati-mi si mie in ce constau ele Da, exista BR de ordinul 6. I se mai spune si dublu bass-reflex. Uite cateva link-uri: http://www.fostexinternational.com/docs ... ew_1.shtml http://home.tele2.fr/lambert/ Link spre comentariu
bradacalin Postat Iulie 21, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2006 stas...am inteles..deci si ce am postat io tot in categoria asta se incadreaza...dupa cate imi dau io seama oarecum asa... pacat k nu te invata cum s-o calculezi dupa dif care-l ai tu :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum