Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator folosit ca preamplificator

Buddy1

Postări Recomandate

Ar fi trebuit sa postezi la incepatori, in fine...Deci practic da ,defazorul vine legat inainte de amplificator, nu dupa.Deci OUT1 vine in TDA 1 sa zicem si OUT2 in TDA2 si masa va fi comuna.Dar alimentarea, cu alimentarea cum ai rezolvat ? Banuiesc ca folosesti defazorul cu integrat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Buddy1

18

• retrosong

5

• cristian2009

5

• ratza

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

da defazorul cu integratmai am sa lipesc soclul si 2 rezistente dar maine, nu azi ca nu am rezistentele trebuie sa le cumparil alimentez dintr-o sursa de 12/0/-12e ok?amplificatorul cu TDA il alimentez de la 18V

Link spre comentariu

am terminat montajul si l-am legat in circuitam niste distorsiuni foarte mari, se aude groazniccand e muzica oprita tiuie si face urat de toteu sper ca am legat bine ce parere aveti?

post-66708-139829604836_thumb.jpg

Link spre comentariu

Testeaza fiecare iesire in separat folosind schema clasica cu tda2003, sau alt amplif daca ai, cu potentiometru la intrarea in final. La iesirea lui tl072, dupa rezistenta de 100ohmi, pune un cond de 1-4uf.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări