Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator folosit ca preamplificator

Buddy1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Buddy1

18

• retrosong

5

• cristian2009

5

• ratza

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

trebuie sa iei semnal dint-un amplif si s-al bagi in celalalt nu e de ajuns ca ai pus o intrare la masa

cred ca faci o mare confuzietoate montajele in punte au o intrare legata la masa(99.9% din cate am vazut)
Link spre comentariu

Faci doua amplifuri cu tda2003 identice, elimini condensatoarele de la iesire si la intrare folosesti un defazor la 180˚.Sau cauta cu gogu' "tda2003 bridge" si ai sa vezi de ce schema ta nu e buna.Dar mai inainte citeste ceva despre amplificatoare in punte ca sa intelegi cum sta treaba.

Link spre comentariu

eu am vazut scheme in punte cu TDA2003

dar vroiam sa mai fac dor un montaj pentru ca unul il am deja

daca nu o sa merga o sa ma chinui sa fac unul de la cap la coda si gata

azi gauresc cablajul si montez piesele, sa vad ce iese :P

ca defazor as putea folosi asa ceva?

http://www.niqro.3x.ro/defazor/defazor.htm (varianta cu integrat)

nu va avea alimentare? Se va conecta doar "+" intrare si masa?

dif se lega intre "+" si "-" la iesire?

Link spre comentariu

Plusurile si minusurile pe care le vezi acolo nu sunt pt alimentare. Tu si citesti ce scrie in articol sau te uiti numai la poze ? Daca te referi la cel cu integratul TL072, vezi ca ai si un link cu alte explicatii in limba engleza.Ca sa vezi pinii de alimentare, intrare inversoare, neinversoare etc, trebuie sa consulti datasheetul integratului.La 12 volti, alimentare simpla, ti s-ar potrivi prima varianta, cu tranzistor.

Link spre comentariu

OUT 1 si OUT 2 vin legate la intrarea celor 2 etaje finale difuzorul il pui intre cele 2 iesiri ale amplificatorului

deci practic defazorul vine legat inainte de amplificator, nu dupa?deci OUT1 vine in TDA 1 sa zicem si OUT2 in TDA2 nu?si masa va fi comuna
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări