Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VHS to PC

tiptronic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiptronic

4

• Spitfire

1

• lorik199

1

• c_anicai

1

Top autori în acest subiect

Hai frate, a lipsit chiar toata lumea la lectia asta?! N-a folosit nimeni o placa de captura pentru a-si descarca nunta :speriat de pe casete video in calculator si s-o revada oricand cu mare drag :sparge: :cry: Pe bune?

Link spre comentariu

Am facut asa ceva dar cu alte modele de placi(Leadtek,Pinnacle...).Nu e complicat deloc.Dar oricum daca tii la materialele tale video fa inca o copie tot pe caseta!

Link spre comentariu

Nu am placa, vreau să o cumpar și s-o țip în PC, dar voiam să mă asigur înainte că mere, că poate a folosit-o altcineva și poate da ceva relații.Din ce spune fabrica în fișa tehnică, ar trebui să meargă, dar știu eu...Cred că până la urmă voi cumpăra una și, dacă nu confirmă, o returnez cu halimai :aut: :bataie

Link spre comentariu
Vizitator ying

Eu mi-am luat chiar ieri una d'asta http://www.avermedia.com/product/Produc ... spx?Id=504 avand acelasi scop. Inregistreaza bine, problema este ca trebuie sa imi fac timp sa ma documentez pe partea de codare. Pt. ca inregistrarea bruta are @50 MB/min.

Calitatea e aceeasi care o reda si player-ul video. Sa vedem cum va fi dupa codare.

Acum nu stiu daca merita sa investesc intr-un cablu video composit de calitate.

Te astept si pe tine cu pareri dupa ce iti iei.

Link spre comentariu

Cea mai buna placa de captura e cea cu compresie hardware MPEG4, dar e mai scumpa decat solutiile soft.Avantajele placilor cu compresie hardware sunt:1. Compresia video este realizata in totalitate de chipul placii de captura.2. Procesorul calculatorului este utilizat in proportie de doar 5%-20%.3. Stabilitate sporita a sistemului.4. Viteza si calitate superioara la transmisia imaginilor prin internet.5. Sincronizare audio-video.6. Compresia video are un raport calitate/marime foarte bun.

Link spre comentariu
Vizitator ying

50 MB / minut? :nebunrau: Nu are ceva soft pentru comprimare?

Este prima oara cand ma intalnesc cu latura asta "media" si sunt nepriceput. Week asta o sa stau de ele sa vad cum rezolv. Din ce am vazut trebuie sa instalez eu separat plugin-uri pentru live encoding. Ma voi documenta sa vad cum le rezolv.De asemenea daca cineva pe aici a mai facut asta, m-as bucura enorm daca imi poate da ceva sfaturi.Relativ la postul de mai sus, dpdv al calculatorului nu imi fac probleme. M-ar interesa care e cea mai buna solutie soft pentru codare, calitatea are prioritate. (bine, avand in vedere ca vorbim de VHS e clar ca nu avem nevoie de 1080i)
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

inca mai folosesc vechitura dc10 si mi se pare ok, faţă de altele chiar pvr2000.

nu ia resurse, deci merge o rabla de pc.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări