tiptronic Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Servus, ati descarcat casete video VHS in calculator folosind o placa de captura in genul acesteia: http://www.comprousa.com/en/product/c100/c100.html? Cum se comporta sau daca ati folosit alt model, va rog sa impartasiti parerile voastre. Link spre comentariu
tiptronic Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Hai frate, a lipsit chiar toata lumea la lectia asta?! N-a folosit nimeni o placa de captura pentru a-si descarca nunta de pe casete video in calculator si s-o revada oricand cu mare drag :cry: Pe bune? Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Pai ai placa? ai player VHS?Mai ai nevoie de un cablu si incearca Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Am facut asa ceva dar cu alte modele de placi(Leadtek,Pinnacle...).Nu e complicat deloc.Dar oricum daca tii la materialele tale video fa inca o copie tot pe caseta! Link spre comentariu
tiptronic Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Nu am placa, vreau să o cumpar și s-o țip în PC, dar voiam să mă asigur înainte că mere, că poate a folosit-o altcineva și poate da ceva relații.Din ce spune fabrica în fișa tehnică, ar trebui să meargă, dar știu eu...Cred că până la urmă voi cumpăra una și, dacă nu confirmă, o returnez cu halimai Link spre comentariu
Vizitator ying Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Eu mi-am luat chiar ieri una d'asta http://www.avermedia.com/product/Produc ... spx?Id=504 avand acelasi scop. Inregistreaza bine, problema este ca trebuie sa imi fac timp sa ma documentez pe partea de codare. Pt. ca inregistrarea bruta are @50 MB/min. Calitatea e aceeasi care o reda si player-ul video. Sa vedem cum va fi dupa codare. Acum nu stiu daca merita sa investesc intr-un cablu video composit de calitate. Te astept si pe tine cu pareri dupa ce iti iei. Link spre comentariu
tiptronic Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 50 MB / minut? Nu are ceva soft pentru comprimare? Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Cea mai buna placa de captura e cea cu compresie hardware MPEG4, dar e mai scumpa decat solutiile soft.Avantajele placilor cu compresie hardware sunt:1. Compresia video este realizata in totalitate de chipul placii de captura.2. Procesorul calculatorului este utilizat in proportie de doar 5%-20%.3. Stabilitate sporita a sistemului.4. Viteza si calitate superioara la transmisia imaginilor prin internet.5. Sincronizare audio-video.6. Compresia video are un raport calitate/marime foarte bun. Link spre comentariu
Vizitator ying Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 50 MB / minut? Nu are ceva soft pentru comprimare?Este prima oara cand ma intalnesc cu latura asta "media" si sunt nepriceput. Week asta o sa stau de ele sa vad cum rezolv. Din ce am vazut trebuie sa instalez eu separat plugin-uri pentru live encoding. Ma voi documenta sa vad cum le rezolv.De asemenea daca cineva pe aici a mai facut asta, m-as bucura enorm daca imi poate da ceva sfaturi.Relativ la postul de mai sus, dpdv al calculatorului nu imi fac probleme. M-ar interesa care e cea mai buna solutie soft pentru codare, calitatea are prioritate. (bine, avand in vedere ca vorbim de VHS e clar ca nu avem nevoie de 1080i) Link spre comentariu
c_anicai Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 inca mai folosesc vechitura dc10 si mi se pare ok, faţă de altele chiar pvr2000. nu ia resurse, deci merge o rabla de pc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum