xragon Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Sunt in domeniul electronica si automatizariAcum eu am de ales intre operator tehnica de calul si automatizari ce aleg ca sa lucrez cu cablaje ,piese etc. Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Alege aia cu calu' . Link spre comentariu
xragon Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 macar un raspuns frumos putai sa sa imi spui .... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Zau daca inteleg problema sau intrebarea (daca exista) ! Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Raspunsul la intrebare ti-l poti da si singur.Te indrepti spre domeniul care i-ti place mai mult. Poti sa lucrezi pe multi bani si sa te rogi sa treaca timpul mai repede, sau sa lucrezi ce-ti place si sa-ti para rau ca s-a terminat programul.Tu alegi, nu altcineva. Sfaturile altora sunt subiective, ei nu sunt in pielea ta. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Sunt in domeniul electronica si automatizari Acum eu am de ales intre operator tehnica de calul si automatizari ce aleg ca sa lucrez cu cablaje ,piese etc. macar un raspuns frumos putai sa sa imi spui .... TU CHIAR NU POTI SCRIE CORECT...SAU NU VREI.... Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Mai scapa cate o tasta neapasata bine,cand scrii repede, voua nu vi se intampla niciodata? Ca la mistouri se pricep toti. Cititi regulamentul si dati raspunsuri la obiect. Am impresia ca moderatorii au cam lasat-o moale. E totusi sectiunea Incepatorilor, nu s-a nascut nimeni destept. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Mai scapa cate o tasta neapasata bine,cand scrii repede, voua nu vi se intampla niciodata? Ca la mistouri se pricep toti. Cititi regulamentul si dati raspunsuri la obiect. Am impresia ca moderatorii au cam lasat-o moale. E totusi sectiunea Incepatorilor, nu s-a nascut nimeni destept. DESTEPT NU DAR TOTUSI...daca vrei sa te faci inteles..... si da incepator in electronica...nu la romana...nu ? mai ales ca poti citi ce ai trimis si apoi modifica..usor. Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Sper ca va invata ceva din cele scrise aici. Mai multa atentie in exprimare nu strica. Dar vad asta zilnic la cei nou veniti pe forum, limbajul de Messenger si graba in scriere mananca din litere. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 E totusi sectiunea Incepatorilor, nu s-a nascut nimeni destept...sectiunea incepatorilor in electronica, incepatori care sunt in stare sa formuleze o fraza si care pot pune o intrebare. Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Pai haideti sa-i corectam cu vorba buna, daca facem misto de ei nu rezolvam nimic.Asta este, nu se mai face scoala cum se facea odata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum