Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare domeniu

xragon

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

4

• jokerul verde

2

• yo9hnf

2

• xragon

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Raspunsul la intrebare ti-l poti da si singur.Te indrepti spre domeniul care i-ti place mai mult. Poti sa lucrezi pe multi bani si sa te rogi sa treaca timpul mai repede, sau sa lucrezi ce-ti place si sa-ti para rau ca s-a terminat programul.Tu alegi, nu altcineva. Sfaturile altora sunt subiective, ei nu sunt in pielea ta.

Link spre comentariu

Sunt in domeniul electronica si automatizari

Acum eu am de ales intre operator tehnica de calul si automatizari ce aleg ca sa lucrez cu cablaje ,piese etc.

macar un raspuns frumos putai sa sa imi spui ....

TU CHIAR NU POTI SCRIE CORECT...SAU NU VREI.... :speriat

Link spre comentariu

Mai scapa cate o tasta neapasata bine,cand scrii repede, voua nu vi se intampla niciodata? Ca la mistouri se pricep toti. Cititi regulamentul si dati raspunsuri la obiect. Am impresia ca moderatorii au cam lasat-o moale. E totusi sectiunea Incepatorilor, nu s-a nascut nimeni destept.

Link spre comentariu

Mai scapa cate o tasta neapasata bine,cand scrii repede, voua nu vi se intampla niciodata? Ca la mistouri se pricep toti. Cititi regulamentul si dati raspunsuri la obiect. Am impresia ca moderatorii au cam lasat-o moale. E totusi sectiunea Incepatorilor, nu s-a nascut nimeni destept.

DESTEPT NU DAR TOTUSI...daca vrei sa te faci inteles..... :da

si da incepator in electronica...nu la romana...nu ? mai ales ca poti citi ce ai trimis si apoi modifica..usor.

Link spre comentariu

Sper ca va invata ceva din cele scrise aici. Mai multa atentie in exprimare nu strica. Dar vad asta zilnic la cei nou veniti pe forum, limbajul de Messenger si graba in scriere mananca din litere.

Link spre comentariu

E totusi sectiunea Incepatorilor, nu s-a nascut nimeni destept.

..sectiunea incepatorilor in electronica, incepatori care sunt in stare sa formuleze o fraza si care pot pune o intrebare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări