Tita Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Am facut rost de un condensator variabil care are 7 capete..si nuj care dintre ele sa le folosesc pentru a-l folosi la alte proiecte unde mi-ar trebui un condensator variabil..(am facut rost de acesta dintru radio am/fm) Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Care condensator ?Pune si tu o poza cu el. Link spre comentariu
Tita Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Exact asa arata ... Link spre comentariu
Tita Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Stie cineva..am nevoie de unde raspuns mai urgente ...vreau sa fac ceva in seara asta cu acest condensator variabil icon_jook Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Condensatorul acela variabil are mai multe sectiuni. Poti folosi de pe fiecare parte un conector mijlociu si unul lateral alaturat. Link spre comentariu
jokerul verde Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 deci ...intre un picior din mijloc si cele laterale ai cate un condensator ...acuma valoarea difera in functie de aparatul de radio ...poate fi de ex: 2x323,6 pF cu 2x18pF .... Link spre comentariu
zal Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 În partea opusă axului, care nu se vede în poză, mai are ceva ce seamănă cu 4 şuruburi? Dacă da, sînt 4 trimeri, le corespund cele 4 picioare din colţuri. Link spre comentariu
Tita Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Va multumesc pentru ajutor(........da are 4 suruburi pe fund ...) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum