Vizitator f5slseries Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Am un temporizator Crouzot m2a si vreau sa-l montez la iluminatul de scara.Ma poate ajuta cineva cu o schema de montaj?Va rog,nu gasesc nimic pe net.Atasez poze. Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Alimentare : A1 - faza ; A2 - nul.Contact : 15 -18 Sper ca este model EN.230A . Link spre comentariu
Vizitator f5slseries Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Pot avea o schema,ca nu reiese cum sa fac legaturile... Link spre comentariu
worker Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 pe temporizator este schema de conectare precum si modul de programare. Parerea mea este ca este o facatura chinezeasca deoarece codul nu apare pe site-ul lor. http://www.crouzet.com/english/search.a ... -101&lg=en in schimb apare aici: http://www.vostsa.com/ArticleShow.asp?ArticleID=1196 Link spre comentariu
worker Postat Martie 23, 2013 Partajează Postat Martie 23, 2013 am trimis un link pe privat ca sa te inspiri cun se conecteaza ca "automat de scara".Daca nici asa nu te descurci posteaza aici.Succes!!! Link spre comentariu
justMe Postat Februarie 28, 2014 Partajează Postat Februarie 28, 2014 sal.nu vreau sa se supere initiatorul dar am zis sa nu mai deschid alt topic pt o intrebare.ce releu pot folosi la 12V care la un impuls foarte scurt sa se atraga si sa cada dupa 15 sec de exemplu sau cu temporizare reglabila si sa ramana cazut pana la urmatorul impuls. Link spre comentariu
unuldinei Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 attiny13 + transistor + releu auto 12V sau releu + condensator pe alimentarea bobinei releului la 12V , unul mai mare , de 4700uF/25V Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Din ce vad eu pe diagrama din fotografia 3, releul Crouzet "stie" numai sa intarzie cuplarea releului propriu, dupa alimentarea la bornele descrise de leoncris (pentru automat de scara veti avea nevoie de inca cel putin un releu cu cel putin 2 contacte normal deschise) Pentru cea de-a doua problema, functionarea e tot tip "automat de scara". Solutia electronica e un "monostabil" care se "anclanseaza" la impuls si tine releul atras (si respectiv contactul lui ichis sau deschis) pe durata (reglabila) a temporizarii. Acest monostabil se poate construi cu 2 tranzistori, cu un 555, cu un amplificator operational integrat, gen 741 sau, pentru precizie mai ridicata, cu un oscilator de precizie mai ridicata (pilotat cu "cuart"), si divizor programabil (nu cred ca se pune problema unei asemenea complexitati). Solutia "simpla" e utilizarea unui dispozitiv ca cel prezentat de colegul care a intiat topicul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum