Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

iesire digitala SB220

Vizitator radu4u

Postări Recomandate

Vizitator radu4u

Am si eu o nelamurire ce-i drept sunt cam habarnist, am o placa de sunet sound blaster live 5+1 si am o iesire pe care imi scrie digital out, daca bag o mufa stereo jack imi da semnal mono, dupa cate am inteles ar fi pt. woofer sau central, intrebarea mea este pt. acea iesire am nevoie de ceva mufa speciala sau care e treaba cu acel digital out. Multzumesk

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

Vizitator radu4u

pai, cam ai nevoie de un decodor digital (asta gasesti la pachet cu boxele scumpe)

Exista decodoare digitale pe piata? si la ce pret sunt acestea? daca ai un decodor dogital scoti semnal 5+1 sau daor pt. woofer si center din iesirea digitala de la sb. live?
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator Ninnurta

te referi la AC3?... sunt multe sisteme compatibile AC3! Printr-un cablu "mono" cuplezi sistemul digital! Ex: Genius-urile alea din lemn!Costa vreo 5.500 mii acum daca nu ma insel! Nu te astepta la HI FI dar sunt bunishoare!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări