Vizitator radu4u Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 Am si eu o nelamurire ce-i drept sunt cam habarnist, am o placa de sunet sound blaster live 5+1 si am o iesire pe care imi scrie digital out, daca bag o mufa stereo jack imi da semnal mono, dupa cate am inteles ar fi pt. woofer sau central, intrebarea mea este pt. acea iesire am nevoie de ceva mufa speciala sau care e treaba cu acel digital out. Multzumesk Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 21, 2004 Partajează Postat Octombrie 21, 2004 pai, cam ai nevoie de un decodor digital (asta gasesti la pachet cu boxele scumpe) Link spre comentariu
Vizitator radu4u Postat Octombrie 22, 2004 Partajează Postat Octombrie 22, 2004 pai, cam ai nevoie de un decodor digital (asta gasesti la pachet cu boxele scumpe) Exista decodoare digitale pe piata? si la ce pret sunt acestea? daca ai un decodor dogital scoti semnal 5+1 sau daor pt. woofer si center din iesirea digitala de la sb. live? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 22, 2004 Partajează Postat Octombrie 22, 2004 exista dar sunt destul de scumpe 100-200 USD din cate imi amintesc , dar sunt si greu de gasit. cu decodor ai semnal pentru toate canalele 5.1 doar din mufa digitala Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 4, 2004 Partajează Postat Decembrie 4, 2004 te referi la AC3?... sunt multe sisteme compatibile AC3! Printr-un cablu "mono" cuplezi sistemul digital! Ex: Genius-urile alea din lemn!Costa vreo 5.500 mii acum daca nu ma insel! Nu te astepta la HI FI dar sunt bunishoare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum