Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema pentru telecomanda viper 350 responder

Vizitator sionut

Postări Recomandate

Cea mai simpla metoda...cauti datasheturile integratelor din telecomanda si identifici pinii unde se alimenteaza fiecare integrat,apoi masori cu aparatul de masura daca ai tensiuni pe pinii respectivi.Daca nu ajung,urmaresti traseele pe cablaj si vezi unde lipseste tensiunea.Asa e cel mai simplu si totodata vezi cam ce e afectat.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu ionel

3

• filypvas

3

• nationalistu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Intr-adevar, pe una din cele 2 piese scrie cq13.22563. Stie cineva ce reprezinta aceasta piesa ? Nu am gasit nimic pe net cu numele asta..

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>NU ma pot abtine de atitea INEPTIII Hai sa va dau o informatie ca sa nu muriti de curiozitate,benefica ptr. dvs...Cq 13,22563 este un quartz-cristal de 13.22563 MHz(megaherti)-KDS....dar pina la urma dupa ce a-ti facut **praf**telecomanda ,din lipsa de CUNOSTINTE elementare...nici un electronist nu se va ingramadi/risca/incerca ptru. mofturile si prapastiile prostesti ale dvs,de a face o economie UN sfat prietenesc **ALTA NOUA**sau parintesc daca nu ati depasit 40 de ani pe pamint...ZICALA romaneasca de la voi ;**lenesul mai mult alearga iar calicul pagubeste**daca iesti cu capu-n traista......alta dea voastra..**prostia si domnia se platesc**THE END main creuse !!!...Mie sincer imi pare rau ca ti-am dat atentie,benevol!!!...
Link spre comentariu
Vizitator sionut

BLA BLA

Domnule Radu Ionel, te rugasem sa nu mai comentezi in posturile mele, ori nu stii sa citesti ?

Daca stiam ca tu o sa fii singurul care raspunde, mai bine nu intrebam. :da

Oricum, pentru curiozitatea ta: deja am reparat-o pe cea veche la un electronist pentru suma de 50 RON. E adevarat, intre timp mi-a venit si telecomanda comandata din US (cu doar 55$ ~ 200 RON). Parca este altceva decat una singura pentru 800 RON - cat imi propuneai tu, nu ?

Uite un proverb pentru tine ca vad ca iti plac: Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Hai ca am pierdut prea mult timp cu tine..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări