Vizitator crinel_baronu Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Buna seara! Am un adaptor pt incarcat telefonul si "transforma" 12-24v in 5v pt usb de cat am eu nevoie dar cu evolutia tehnologiei trebuie sa schimb ceva si pt asta am nevoie de ajutorul vostru: scoate maxim 400 mAh iar eu as avea nevoie de 2 Ah (2000 de mAh) pt noul telefon. Se poate face/schimba ceva sa obtin asta? Multumesc! Link spre comentariu
modoran Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Nu cred ca exista telefon pe lumea asta sa ceara 2A curent de încărcare.Ca sa raspund la intrebarea ta, cel mai simplu folosesti un stabilizator liniar LM317 (eventual cu un tranzistor de putere) sau o sursa in comutatie (randament mult mai bun). Exista un user pe aici ce vinde kituri in comutatie daca nu ma insel @vcdec parca. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Ce telefon ai bre,cu fax?2 A considerand ca e 10% din curentul nominal,cum se recomanda la acumulatoarele de masina,sau hai 20% ai acumulator de 10 amp/ora? Link spre comentariu
Vizitator crinel_baronu Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Acum nu sunt nici eu asa de limitat incat sa nu stiu ce intreb... Da, am nevoie de 2A. Am crezut ca as putea eu sa schimb ceva rezistenta singur din el... Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Nu poti sa-l modifici pe cel auto, e limitat de puterea integratului sursa in comutatie. Fa-ti un stabilizator liniar cu LM317 sau mai bine cu LM323 care da maxim 3A. Schema e simpla, doar doi condensatori, dar trebuie un radiator bunicel acolo, va iesi mai mare dar fiabil ! Link spre comentariu
Vizitator crinel_baronu Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 @validae, ti-as ramane recunoscator daca m-ai ajuta cu schema aia. Pe miv***m.ro am gasit doar LM317T care scoate maxim 1.5A dar ar fi in regula. Mailul meu: [email protected] Stima! Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Cauta LM323 cu 3A la iesire, schema contine doi condensatori pe care-i lipesti direct pe terminale. Link spre comentariu
Vizitator superman13 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 aici sa discutat ceia ce iti trebuie tie viewtopic.php?f=21&t=141365 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum