Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema TV SIMBIO SIM17N-02

Postări Recomandate

Vizitator beko

Va adresez rugamintea de a ma ajuta cu o schema TV SIMBIO SIM17N-02 - microprocesor TDA 11106PS - CI. CV203 (audio) - YD 78040 (b.v) - FT 24008A -sasiu model AK TDA2111B VL9.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

2

Va adresez rugamintea de a ma ajuta cu o schema TV SIMBIO SIM17N-02 - microprocesor TDA 11106PS - CI. CV203 (audio) - YD 78040 (b.v) - FT 24008A -sasiu model AK TDA2111B VL9.

spune ce problema are!?
Link spre comentariu
Vizitator beko

Probleme.. ar fi cateva, una este ca am un bazait in difuzoare ceea ce la volum sonor mic este cam suparator ,a doua problema este ca am efect tip perna ( E-W ), si o schema ar fi de mare ajutor ,am una dar difera pisele de pe ea fata ce este in Tv CI sant altele in Tv fata de ce sunt pe schema ,cu toate ca schema am primito cu Tv.

Link spre comentariu

Probleme.. ar fi cateva, una este ca am un bazait in difuzoare ceea ce la volum sonor mic este cam suparator ,a doua problema este ca am efect tip perna ( E-W ), si o schema ar fi de mare ajutor ,am una dar difera pisele de pe ea fata ce este in Tv CI sant altele in Tv fata de ce sunt pe schema ,cu toate ca schema am primito cu Tv.

Verifica sursa daca este ok si schimba condesatorul de filtraj de pe bara de 310V 100uF/400V preventiv au avut probleme majoritatea!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări