Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema placa video ATI... de ce oare? :|

djx700

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djx700

7

• VIFCOR

3

• Matrixu

3

• devdas_india

2

Top autori în acest subiect

Defectul e simplu si oarecum clasic. Cand ai desfacut radiatoarele s-a destins placa si s-au rupt bile la chipset. Se poate "relipi" intr-un service "nerespectabil" dar care sa posede aparatura necesara operatiei respective pentru ca altfel intr-un service "respectabil" intai se schimba celeronul dupa aia se curata memoriile cu guma se rescrie biosul degeaba si la sfarsit ajunge sa fie vanduta pe bucati in bazar. Poti alege din cele doua variante.Succes.

Link spre comentariu

in poza am vazut la smd-urile dp chip, ca au pasta alba pe langa smd, curata bine bine pasta si am mai vazut ca in colt esta o gaurica care are pasta curtata si de acolo , daca chipu se incalzeste atunci probleama e de la alimentare (parerea mea,, totusi ar trebui sa iti dai seama, ca uni din noi iti dau sfaturi dupa experienta lor,) , verifica sa vezi daca mufa care alimenteaza coleru de racire dp placa video ,daca merge , de si ar trebui sa mearga , orienteaza catre condensatorii, mare cum dintro data sa cada , doar nu era chipu prins de radiator, , cand ai desfacut radioatorul lai deplasat usor dp chip sau era lipit? mai fa o chestie, scoate rami , baga plca video in pc cu radiator cu pasta si vezi daca piuie,

Link spre comentariu

Huh.... am ametit citind postul anteriorDe preferat sa sistematizati ideile inainte de a posta, sa poata pricepe si cititorul, cum se poate remarca la postarea colegului porsheg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări