VIFCOR Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 si ce as putea sa ii fac? sa refac cu pistolu lipiturile? Poate doar la smd-uri, la BGA se utilizeaza o ustensila speciala (vezi semnatura) Link spre comentariu
dragos2009 Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 eu zic ca e gpu ciobit se vede in a 3a poza coltul dreapta jos Link spre comentariu
djx700 Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 il trag cu fire.... glumeam ma refeream la unele lipituri gen condensatori stabilizatoare tranzistori na cine stie..... Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Poti reface acele lipituri pana exfoliezi cablajul, defectul nu e de la ele..... Link spre comentariu
porscheg Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Defectul e simplu si oarecum clasic. Cand ai desfacut radiatoarele s-a destins placa si s-au rupt bile la chipset. Se poate "relipi" intr-un service "nerespectabil" dar care sa posede aparatura necesara operatiei respective pentru ca altfel intr-un service "respectabil" intai se schimba celeronul dupa aia se curata memoriile cu guma se rescrie biosul degeaba si la sfarsit ajunge sa fie vanduta pe bucati in bazar. Poti alege din cele doua variante.Succes. Link spre comentariu
devdas_india Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 in poza am vazut la smd-urile dp chip, ca au pasta alba pe langa smd, curata bine bine pasta si am mai vazut ca in colt esta o gaurica care are pasta curtata si de acolo , daca chipu se incalzeste atunci probleama e de la alimentare (parerea mea,, totusi ar trebui sa iti dai seama, ca uni din noi iti dau sfaturi dupa experienta lor,) , verifica sa vezi daca mufa care alimenteaza coleru de racire dp placa video ,daca merge , de si ar trebui sa mearga , orienteaza catre condensatorii, mare cum dintro data sa cada , doar nu era chipu prins de radiator, , cand ai desfacut radioatorul lai deplasat usor dp chip sau era lipit? mai fa o chestie, scoate rami , baga plca video in pc cu radiator cu pasta si vezi daca piuie, Link spre comentariu
VIFCOR Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Huh.... am ametit citind postul anteriorDe preferat sa sistematizati ideile inainte de a posta, sa poata pricepe si cititorul, cum se poate remarca la postarea colegului porsheg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum