Vizitator Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Salut vreau sami cumpar un hard disk de 1TB si nu sunt decis ce sami iau Western Digital sau Seagate Barracuda care credeti ca ar fi mai recomandat? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Eu zic sa mergi pe Western , Seagate-urile din ce am auzit si eu nu prea sunt asa stralucite ...! Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Mergi pe WD, eu am unul de 640gb de 3 ani si merge ca in prima zi. Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Ambii fabricanti fac harduri bune eu as fi mai atent la detaliile tehnice si anume rotatii , mb. buffer , timp acces etc. asta este cel mai important din punctul meu de vedere ! Dealungul timpului am avut si seagate si western si nu au crapat nici unul sau nu am avut probleme cu ele ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 pai la HDD Seagate Barracuda 1TB Timp de acces Citire:8.5 ms ,Timp de acces Scriere: 9.5 ms Are un singur platan. Iar HDD Western Digital Blue, 1TB Timp de acces Citire: 12 ms,Timp de acces Scriere:13 ms... Link spre comentariu
Vizitator ying Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Sfatul meu este sa cauti review-uri pe net cu hdd-urile in cauza. Ma refer la modele exact, ca Seagate si Western au multe modele de 1GB. Daca (banuiesc) modelele in cauza sunt Seagate Barracuda s-ata III VS WD Caviar Blue s-ata III, atunci oricare dintre ele te aranjeaza. Garantia este un factor destul de important, unele HDD-uri au 5 ani si merita sa le dai atentie daca pretul e relativ ok ( ex Caviar Black de la WD ). Ca parere subiectiva, eu recomand WD, deocamdata nu mi-a murit nimic de la ei. Bafta ! Link spre comentariu
mastodontu Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 1 la mana, ne poti preciza si bugetul ?2 la mana, desi suna neprofesionist, e o loterie mai degraba. orienteaza-te pe niste modele mai vechi, care au un feedback pozitiv. cu cat au capacitatea mai mare cu atat ai mai multe date acolo si cu atat creste riscul sa apara problema. personal recomand mai multe hdd-uri de capacitate mai mica dacat unul singur de capacitate mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum