Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare Hard disc?

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• lorik199

1

• lavynyu

1

• stefan94stefan

1

• mastodontu

1

Top autori în acest subiect

Ambii fabricanti fac harduri bune eu as fi mai atent la detaliile tehnice si anume rotatii , mb. buffer , timp acces etc. asta este cel mai important din punctul meu de vedere ! Dealungul timpului am avut si seagate si western si nu au crapat nici unul sau nu am avut probleme cu ele !

Link spre comentariu

pai la HDD Seagate Barracuda 1TB Timp de acces Citire:8.5 ms ,Timp de acces Scriere: 9.5 ms Are un singur platan. Iar HDD Western Digital Blue, 1TB Timp de acces Citire: 12 ms,Timp de acces Scriere:13 ms...

Link spre comentariu
Vizitator ying

Sfatul meu este sa cauti review-uri pe net cu hdd-urile in cauza. Ma refer la modele exact, ca Seagate si Western au multe modele de 1GB.

Daca (banuiesc) modelele in cauza sunt Seagate Barracuda s-ata III VS WD Caviar Blue s-ata III, atunci oricare dintre ele te aranjeaza.

Garantia este un factor destul de important, unele HDD-uri au 5 ani si merita sa le dai atentie daca pretul e relativ ok ( ex Caviar Black de la WD ).

Ca parere subiectiva, eu recomand WD, deocamdata nu mi-a murit nimic de la ei.

Bafta !

Link spre comentariu

1 la mana, ne poti preciza si bugetul ?2 la mana, desi suna neprofesionist, e o loterie mai degraba. orienteaza-te pe niste modele mai vechi, care au un feedback pozitiv. cu cat au capacitatea mai mare cu atat ai mai multe date acolo si cu atat creste riscul sa apara problema. personal recomand mai multe hdd-uri de capacitate mai mica dacat unul singur de capacitate mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări