Blind Postat Iulie 19, 2006 Partajează Postat Iulie 19, 2006 Am gasit o schema de preamplificator cu MOS-uri, pe care unii din voi cred ca o stiu deja. E vorba despre asta http://www.kk-pcb.com/aleph-17.html Intrebarea legata de aceasta schema: se pot folosi MOS-uri irf 630 in loc de 610 (pe care nu i-am gasit la nici un magazin pana acum) fara sa fac modificari in schema? Nu am mai lucrat pana acum cu mos-uri d-aia va intreb. O sa trag maine datasheet-urile la fiecare sa fac comparatie, deci probabil imi voi raspunde singur:) Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Iulie 20, 2006 Partajează Postat Iulie 20, 2006 eu zic ca poti folosi....eu miam facut un amplificator de casti, ca finali in schema avea IRF610, iar eu iam inlocuit cu IRF640, dar puteam si cu IRF630.....asa ca ii poti inlocui fara probleme.. Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 20, 2006 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2006 Mersi de raspuns. Vroiam sa stiu daca era nevoie sa modific rezistentele de polarizare sau nu Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat Septembrie 2, 2006 Partajează Postat Septembrie 2, 2006 scuze ca intru si io aveti cumva cablaju la montaju ASTA !imi puteti da si mie cablajul?multumesc anticipat!! :tonqe: Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2006 nop, eu cel putin nu am mai avut timp sa continui realizarea acestui preamp Link spre comentariu
Vizitator Soundcris Postat Septembrie 3, 2006 Partajează Postat Septembrie 3, 2006 dar a facut cineva preamplificatoru asta??? :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum