Georgefreerunner Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Buna ziua.Stand intr-o zi prin atelierul meu mi-a venit urmatoarea idee.As vrea sa realizez dintr-un bluetooth de la un tlelefon nokia un bluetooth pentru pc.Am cablu usb ,am telefonul de la care sa iau bluetootul.As vrea sa imi spuneti si mie daca se poate ,cum s-ar realiza si cum arata bluetoothul la telefon. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Vrei sa faci un soi de Bluetooth USB, pentru a te conecta la PC cu alte dispozitive ?Nu cred ca merita sa te complici, sunt ieftine, si modificarea unui Bluetooth din telefon e cam improbabila, fiind integrat in placa de baza a telefonului. Link spre comentariu
Georgefreerunner Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 Stiu ca este ieftinn la magazin e 20 de lei,dar pe mine ma intereseaza sa il reallizez eu. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Pai gaseste schema telefonului, vezi unde e localizat modulul si incearca sa te conectezi la intrarea de transfer date. Sansele sunt oricum mici, dar daca vrei neaparat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum