Vizitator roadrunnerracing Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Buna seara,Am facut-o de oaie, am primit din America o bormasina cu acumulator si am pus-o la incarcat fara sa ma uit ca este pe 110 V, evident in 2 secunde a iesit fum, astept pareri ce am stricat si daca sunt variante de reparatie si cum pot sa-l folosesc ulterior ( cu un transformator 221-110V ? ) Multumesc anticipat pt raspuns. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 bormasina are acumulator integrat sau separat care se pune la incarcat separat de bormasina? Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Daca a iesit fum din primarul de 110 volti, nu se mai merita sa-l rebobinezi. Cauta un incarcator cu primarul la 230 de volti, iar secundarul sa fie cat mai aproape de cel din America, si atunci va merge. Am inteles ca bormasina nu mergea in timp ce transformatorul scotea fum, asa ca a scapat si nu are nimic. Petrica Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Pana nu spune ce tip de incarcator este degeaba.Poate fi in comutatie.Da toate amanuntele nu asa general Link spre comentariu
zal Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Ar fi trebuit să aibă siguranţă de reţea dacă era în comutaţie, ori se pare că era cu trafo. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Vad ca e cam scump la vorba, pentru cineva care are nevoie de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum